Flexfurn trekt aandacht Horecava organisatie met doordacht meubelconcept

De Laze lounge collectie, onderdeel van Flexfurns eigen X Design merk, is genomineerd als innovatief meubelproduct op het innovatieplatform van Horecava 2018. Laze laat zich kennen als een eenvoudig stapelbare en makkelijk in te zetten lounge set en is verkrijgbaar in wit en zwart. De Laze collectie past dan ook perfect in een pop-up meubelconcept. Naast het multifunctionele karakter van zowel de tafel als de seat heeft Flexfurn ook gedacht aan een extra stukje zitcomfort in de vorm van een all wheather kussen. Het mag duidelijk zijn dat Laze is in te zetten op de talloze buitenlocaties die Nederland telt, maar de Laze reeks past ook prima indoor in publieke ruimtes, evenementhallen, etc.

Bijgaande foto´s tonen dat de tafel gebruikt kan worden als ijsemmer, parasolvoethouder en hocker. De stoel en tafel zijn door elkaar heen te stapelen op een op maat gemaakte kar, zoals je van Flexfurn gewend bent. Onze accountmanager Michel Walta ontvangt je graag op de stand van het innovation Lab. Meld je aan je via michel.walta@flexfurn.com voor een uitnodiging voor een drankje in onze eigen VIP lounge. Gelegen naast het Laze theater. Je vindt ons in: Hal 1, stand 01.280 in het Innovation & TrendLab.

Je kan de Laze, en uiteraard ook de andere Flexfurn en X Design producten, van dichtbij komen meemaken op de Flexfurn Open House dagen. Deze zullen plaatsvinden van zondag 18 tot en met donderdag 22 februari, en opnieuw van zondag 25 februari tot en met donderdag 1 maart. Kom kennismaken met onze collecties, bijpraten met het team en geniet bovendien van 5% extra korting! Allemaal terwijl je geniet van heerlijk eten en drinken in een bourgondische sfeer.
Schrijf je hier in

flexfurn