Collé Rental & Sales : “Magni verreikers steken erboven uit”

Werken met grote lasten op hoogte was nog nooit zo overzichtelijk

Het Italiaanse merk Magni staat sinds een aantal jaren bekend om haar innovativiteit. In 2017 wist Magni al te imponeren met ongekende capaciteiten. Vanaf nu komt daar een in hoogte verstelbare en kantelbare cabine bij.

De Magni RTH serie, de modellen vanaf de RTH 6.26 SH tot de RTH 6.46 SH, kan nu worden uitgerust met deze unieke cabine. De cabine kan hydraulisch maar liefst 1,5 meter in hoogte versteld worden. Gecombineerd met het traploze kantelbereik van 14° is de maximale ooghoogte van de machinist ruim 4,5 meter. Doordat de cabine van een Magni roterende verreiker een volzicht cabine is wordt werken op hoogte nog overzichtelijker.

De machine kan met de cabine in verhoogde stand nog volledig bediend worden. Ook rijden in deze stand is geen enkel probleem.

De eerste machine is reeds afgeleverd aan Aresco Verhuur te Vessem via Collé’s dealer VGM Esbeek.

Sinds de oprichting van het merk Magni biedt Collé Rental & Sales de verreikers van Magni aan binnen haar uitgebreide verhuur- en verkoopassortiment. De verkoop en service van de Magni verreikers in de Benelux verzorgt Collé vanuit een netwerk van lokale dealers.