Riwal opent een extra vestiging in Zwolle

Momenteel heeft Riwal 8 vestigingen in de Benelux, waarvan 6 in Nederland en 2 in Vlaams België.

Riwal zal eind 2018 een extra vestiging in Zwolle openen om te voorzien in de aanhoudende groei van onze business en de behoefte om ook vanuit het midden van Nederland te opereren. Met betrekking tot de aanhoudende groei zal Riwal in 2018 ook € 88 miljoen in haar vloot investeren.

Met de bestaande vestigingen in Dordrecht, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Groningen en onze Belgische vestigingen in Antwerpen en Genk, vormt de opening van deze vestiging een goede aanvulling op onze strategie om de dekking van Riwal in de Benelux en de lokale aanwezigheid van Riwal te versterken.

Momenteel wordt er hard gewerkt om de vestiging in Zwolle op te zetten en vorm te geven. De loods van 1200m2 en het 3000m2 buitenterrein zullen eind 2018 huisvesting geven aan de 9e vestiging van Riwal Benelux. De vestiging wordt een volwaardige vestiging waar we alle facetten van onze operatie (verkoop, verhuur, opleidingen, onderhoud en verkoop van onderdelen) zullen uitvoeren.

De vestiging komt op Industrieterrein “De Marslanden” in Zwolle. Deze vestiging ligt centraal gelegen in Nederland waardoor we nog efficiënter kunnen plannen.

Voor deze vestiging zijn we nog op zoek naar Technisch personeel (monteurs).