Succes voor MCS Verhuur Software op Intermat 2018

2018 was een buitengewoon jaar voor MCS de specialist op gebied van verhuursoftware, met een recordaantal bezoekers op haar stand. Intermat in Parijs is een van de grootste bouw- en infrastructuurbeurzen in Europa en brengt wederom meer dan duizend exposanten samen om het allernieuwste in de sector tentoon te stellen. MCS maakt elke drie jaar enthousiast gebruik van het 6-daagse evenement om contact te onderhouden met haar klanten en partners en natuurlijk om vele nieuwe prospecten te verwelkomen.

Met een speciale dag toegewijd aan Verhuur tijdens de tentoonstelling verwelkomde MCS een Nederlandse delegatie op haar stand om tijdens een typisch Parijse lunch even bij te praten, te oriënteren op het beursbezoek en te netwerken met het MCS-team. Het waren echter niet enkel Franse en Nederlandse bezoekers die het evenement bezochten, de afgevaardigden leken werkelijk overal vandaan te komen en we hadden interessante gesprekken met innovatieve verhuurbedrijven uit het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Scandinavië, Marokko, Polen, Italië, Spanje, Mexico en Togo om er maar een paar te noemen.

MCS verhuursoftware presenteerde ook haar nieuwste softwareontwikkeling, het MCS Telematica Portaal. Het Portaal is uniek in de verhuursector en is ontworpen om het potentieel van elk OEM-telematicasysteem voor machines tezamen met after-market tracker-oplossingen centraal en optimaal te benutten. Het MCS Telematica Portaal ontsluit de samengevoegde data rechtstreeks aan verhuurbedrijven binnen het operationele ecosysteem van MCS om onder meer facturatie, onderhoud en veiligheid verder te optimaliseren.

Morane Trabelsi, Sales Manager in Frankrijk, legt uit: “We hadden een echt fantastisch jaar op Intermat 2018. Het was geweldig om te zien dat veel verhuurbedrijven op zoek zijn naar een volgende stap voor hun bedrijf. Van startups tot internationale bedrijven, ik kijk er echt naar uit om met hen samen te werken om hun productiviteit, winstgevendheid en algehele huursucces te verbeteren! ”

Lees meer over de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van MCS, inclusief het Telematica Portaal en de nieuwe RM-Web app op www.mcsverhuursoftware.nl of bel +31 (0) 85 0020805.