VITESSE Vorkheftrucks in Rotterdam kiest voor Uw Rental & Services van Uw Dynamics Partner

VITESSE Vorkheftrucks in Rotterdam, verhuurt en verkoopt alle soorten heftrucks, magazijntrucks en ander materieel ter ondersteuning van het logistieke proces. Tevens verzorgt VITESSE het transport, onderhoud en keuringen van het materieel vanuit de regio Rotterdam. Door de eigen transportdienst en grote voorraad kunnen ze snel reageren op de vraag van de klant.

VITESSE heeft voor haar bedrijfsadministratie de oplossing Microsoft Dynamics NAV met Uw Rental & Services aangeschaft en is hiermee per 1 april gaan werken.

Belangrijke uitgangspunten in het selectieproces en de uiteindelijke keuze waren dat haar ‘core business’ ondersteunt blijft, dat alle bedrijfsprocessen met één standaard geautomatiseerde oplossing kunnen worden ondersteund, dat het nieuwe systeem niet zorgt voor introductie van bureaucratie in het no-nonsense bedrijf met Rotterdamse mentaliteit, dat het een oplossing is die in de praktijk heeft bewezen toegevoegde waarde te hebben voor de branche ‘intern transport’ en waarmee toekomstige verbeteringen en uitbreidingen mogelijk blijven. Door de aanschaf van Microsoft Dynamics NAV in combinatie met Uw Rental & Services van Uw Dynamics Partner uit Tilburg wordt dit doel bereikt.

In de oplossing zijn opgenomen de mobiele oplossing van NAV en het DIME grafisch planbord voor planning en aansturing van de buitendienst (papierloos werken!) en NaviDocs als add-on voor het geautomatiseerd verwerken van inkomende documenten. Tevens is de transportplanning van de eigen transportdienst opgenomen in de oplossing.

De keuze is op Uw Rental & Services van Uw Dynamics Partner gevallen, omdat deze functionaliteit prima aansluit op de primaire processen van verhuur, service, storingsafhandeling, onderhoud en keuringen van de eigen huurvloot en machines van klanten. Aangevuld met de standaard functionaliteit voor de financiële administratie, inkoop, verkoop, voorraadbeheer en relatiebeheer, vormt dit één geautomatiseerde oplossing ter ondersteuning van het totale bedrijfsproces.

Ook hebben de medewerkers van Uw Dynamics Partner reeds vele jaren ervaring binnen de branche Verhuur en Service, waardoor ze weten welke vragen er spelen en op welke wijze er gewerkt wordt in de branche.