8 Manitou’s voor Schreur Hoogwerksystemen Meppel

Schreur Hoogwerksystemen is een specialistisch verhuurbedrijf in Drenthe en levert, behalve hoogwerkers, een brede serie industriële tools zoals steigers, werkbruggen, ladders, verreikers, heftrucks, mini hijskranen, mobiele en rupskranen, trilplaten, shovels, rups en wiel dumpers en nog veel meer.

Naast de verhuur en verkoop verzorgt het bedrijf ook opleidingen en cursussen, zoals Veilig Werken met de Hoogwerker en Heftruck. De cursussen worden afgerond met een TÜV Examen waarmee een erkend certificaat behaald kan worden. Beide cursussen zijn ook te behalen met code 95.


Om de dienstverlening op een hoog niveau te kunnen tillen heeft Schreur geïnvesteerd in 8 nieuwe Manitou machines waaronder de in deze maand geleverde 2 heftrucks: een elektrische versie met 2.5 ton hefcapaciteit en een dieselversie met een hefcapaciteit van 3 ton. Beide machines zijn compleet uitgerust met 3-delige masten en een sideshift voor een nauwkeurige positionering van de vorken.

Begin komend jaar zullen de andere 6 geleverd worden waaronder: 2 verreikers MT1440 met 4 ton hefcapaciteit en 14 meter bereik,  2 ruwterrein heftrucks M30 4x4met 3 ton hefvermogen, 1 Knikarm hoogwerker 160ATJ+ 4×4 met 440 kg in de werkbak, 1 telescoop hoogwerker 220TJ+ 4×4 met 350 kg in de werkbak.

Voor meer informatie over deze en andere machines en de mogelijkheden die Schreur u kan bieden, kunt u contact op nemen met Schreur Hoogwerksystemen Meppel:

Tel: 0522-440445 of email: verhuur@schreur-meppel.nl of neem een kijkje op de website www.schreur-meppel.nl