AGP verder onder de naam Kerridge Commercial Systems

AGP Business Software, leverancier van onder andere ERP-software voor de verhuurbranche, gaat vanaf december 2018 verder onder de vlag van Kerridge Commercial Systems. De rebranding is een volgende stap na de overname van AGP door Kerridge Commercial Systems in januari 2018.

Het huidige productportfolio zal prominent binnen de markt beschikbaar blijven. Rutger Scherpenhuysen, Sales Manager bij AGP Business Software Veghel: “Met de overname van AGP door Kerridge Commercial Systems maken we deel uit van een sterke, wereldwijde organisatie. We zijn gegroeid van een organisatie met zestig man naar een organisatie met ruim 850 werknemers. Dat betekende een stroomversnelling qua innovatie in techniek en ICT-oplossingen. We kunnen nu nog sneller anticiperen op de wensen van klanten en de markt. Ook door de uitbreiding van onze beschikbare expertise en ons productportfolio zijn we in staat om klanten nog beter te bedienen. We kijken ernaar uit om met ons team door te gaan onder de naam Kerridge Commercial Systems.”

Nieuw in AGP Rent
Tot de jongste ontwikkelingen binnen het pakket voor verhuur behoort onder andere de uitgebreide berekening en registratie van benodigde transportruimte, van materiaalkar tot europallet, net als het rekening kunnen houden in de transportplanning met retour te nemen transportmiddelen en het kunnen afdrukken van looplijsten per afdeling binnen magazijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan meubilair, licht, audio, video, bekabeling. Een nieuwe module is Targetpay: voor snel afwikkelen van de betalingen.Kerridge Commercial Systems