All-up komt met wereldprimeur naar Bouwbeurs Utrecht

ALMELO – Tijdens de komende Bouwbeurs 2017 in Utrecht, die gehouden wordt van 6 tot en met 10 februari, komt het Almelose All-up met een wereldprimeur op de proppen. Het betreft de zogenaamde acculift van het gerenommeerde Duitse merk Geda. Daarbij wordt het liftgedeelte op een reguliere ladder gemonteerd, zodat deze zowel als lift en ladder gebruikt kan worden. Ook toont de oostelijke specialist in liften en kranen een groot aantal noviteiten uit het productengamma van Paus en Klaas.

20130206_134136

Volgens Ard Nijkamp, en Raymond Damhuis van All-up, gaat de nieuwe Geda-acculift het dit jaar helemaal maken. “Als je bedenkt dat de markt voor deze noviteit zowel de bouw is, als installatiebedrijven van zonnepanelen, airco-installaties en dergelijke, mensen dus die nu allemaal al ladders gebruiken, dan breekt er zometeen een nieuwe tijd aan. Want in een handomdraai kunnen deze ladders als lift gaan dienen en da’s veel efficiënter. En denk ook maar eens aan de ergonomische voordelen…”

Geschikte stroomaansluiting?
Tot de verdere voordelen van de nieuwe ladderlift rekent de enthousiaste directeur vooral ook de accutoepassing. “Hoe vaak gebeurt het niet dat je op een bouwplaats wezenloos zoekt naar een geschikte stroomaansluiting?”, zegt hij. “Dat euvel is met de komst van deze lift ineens achterhaald. Binnen anderhalf uur is een lege accu weer opgeladen, de opbouwtijd is slechts vijf minuten en de te bereiken hoogte is al gauw tien meter. Voor 120 kg gewicht draait de lift, die met een snelheid van 15 meter per minuut het werk doet, haar hand niet om.”

Andere bezienswaardigheden binnen de stand van All-up in de Jaarbeurs zijn onder meer een nieuwe grote kraan van het merk Klaas. Deze K1000 bereikt een hoogte van 50 meter, kent een hijslast van 6.000 kg en heeft een automatische uitschuifbare jib. Ook van Klaas staan er de K21-30, een budgetkraan in het aanhangersegment, die al voor 995 euro per maand (met een aanbetaling van €19.000,- en een looptijd van 72 maanden) te leasen valt, alsmede de uiterst succesvolle BE-kraan. Deze kraan verkreeg al in 2009 de Nederlandse bouwprijs en geldt nog steeds als topper.

Tot slot zijn er van Paus onder andere de Easy 18 meter, de kleine ladderlift met grote prestaties die leverbaar is in diverse uitvoeringen, alsmede de Easy- big in 21-25-28-31 meter te bewonderen. Ook zijn er diverse beursacties met RSS dakrandbeveiliging. 

Voor aanvullende info kunt u bellen/mailen met All-up bv Almelo, telefoon (0546) 544724 / info@all-up.nl.

all-up