Altrex nieuw lid bij Verhurend Nederland

Onlangs heeft Verhurend Nederland Altrex kunnen verwelkomen als nieuw lid.

Voor iedere klus een Altrex product
Altrex: een merknaam die internationaal al meer dan 65 jaar garant staat voor veiligheid en innovatie. Een wereldspeler met een leidende positie in veel markten. Een positie gebaseerd op kwaliteit, kennis, ervaring, garantie en vooral ook innovatie. Met producten die ontwikkeld zijn vanuit de gebruiker die veilig op hoogte moet kunnen werken.

Ons brede assortiment bestaat onder andere uit trappen, ladders, steigers en hangbruggen. Voor elke klus, klein of groot, hebben wij een oplossing. Staat jouw product nog niet in ons assortiment? Geen probleem. Onze maatwerk specialisten ontwikkelen het product op maat. Want de beste oplossing vind je bij Altrex.

De beste producten voor verhuur
De MiTOWER rolsteiger
De MiTOWER is de eerste rolsteiger die door één persoon kan en mag worden opgebouwd. Sterk, stabiel en veilig in één compacte oplossing. Dankzij de slimme opbouwmethode sta je in tien minuten op werkhoogtes tot wel acht meter. De onderdelen zijn licht in gewicht en eenvoudig te vervoeren. Extra handig is de trolley die je eenvoudig samenstelt uit de onderdelen van de MiTOWER. De trolley past door elke standaard deuropening en neemt weinig ruimte in. Bekijk hier de MiTOWER: https://www.altrex.com/nl/nl/producten/steigers/assortiment/mitower-rolsteiger

De Safe-Quick® rolsteiger
De naam zegt het al: veilig en snel. Met de Safe-Quick® GuardRail rolsteiger ben je goed beschermd, al voordat je het platform betreedt. Een slimme opbouwmethode zorgt dat vaste leuningen en schoren al aanwezig zijn voordat je het volgende platform bereikt. Verkeerd opbouwen is vrijwel onmogelijk. Bovendien zijn de frames stapelbaar en nemen ze dus weinig ruimte in en kun je ze eenvoudig vervoeren. Bekijk hier de Safe-Quick® rolsteiger: https://www.altrex.com/nl/nl/producten/steigers/assortiment/rstower52-rolsteiger-breed

In jouw huisstijl. Herkenbaar en onderscheidend met de klimmaterialen van Altrex
Professionaliteit mag gezien worden. Laat jouw klimmaterieel daarom al tijdens de productie voorzien van de identiteit van je bedrijf. Dat is slimme marketing, want je bent zichtbaar op elk niveau. Bovendien maak je hiermee je materialen herkenbaar en eigen, dus het werkt preventief met oog op diefstal.

Ontdek ook de voordelen van onze beste verhuurproducten. Neem contact op met Altrex of kijk voor meer informatie op www.altrex.com.