ATEX Workshop B.V. breidt uit met oplaadbare werklamp

Als leverancier en onderhoudsbedrijf van ATEX materieel zoals verdeelborden, verlichting, verlengkabels, transformatoren, ventilatoren, kachels en gasdetectie heeft ATEX Workshop nu ook zone 1 oplaadbare werklampen.

De oplaadbare werklamp die u overal volledige flexibiliteit biedt waar geen toegang is tot elektriciteit. De nieuwe explosieveilige werklamp NOVA-EX R is een zeer krachtige LED werklicht voor extreem heldere verlichting. Het is ontworpen met de nieuwste, ultramoderne led-technologie.

Afhankelijk van de locatie en werkzaamheden kun je kiezen tussen 2 licht intensiteiten: respectievelijk 50% (750 lumen) en 100% (1500 lumen).

Extreme duurzaamheid
Het lichaam is gemaakt van gegoten aluminium en is slag- schokbestendig. Het werklicht is waterdicht is (IP65).

Door de geïntegreerde draaghendel is het handig om het armatuur van de ene werkplek naar de andere te dragen. De flexibele standaard kan worden gebruikt als een hanger en om de lamp in de gewenste hoek te plaatsen.

Het armatuur is te leveren met een standaard (driepoot) of magneet voor het nog beter aanlichten.

Details:
Stand 1 / stand 2
750 lumen / 1500 lumen
2h / 4h brandtijd
Oplaadtijd: 2h
IP65
271x226x130mm 3,9kg

Voor meer informatie over de werklamp of andere materialen uit ons uitgebreide pakket, neem contact met ons op via 046-3030908 of stuur een mail naar: info@atexworkshop.com