ATEX Workshop B.V nieuw lid bij Verhurend Nederland

Onlangs is ATEX Workshop B.V. aangesloten als lid bij Verhurend Nederland. ATEX Workshop B.V. is een toonaangevende leverancier en onderhoudsbedrijf van ATEX materieel zoals verdeelborden, verlichting, verlengkabels, transformatoren, ventilatoren, verwarming, gasdetectie en alle andere toebehoren die u nodig hebt om ervoor te zorgen dat u altijd de veiligste oplossing heeft in uw ATEX-zones en alle krappe of ontoegankelijke gebieden zoals besloten ruimten of andere potentieel gevaarlijke omgevingen. Oplossing vanaf engineering tot aan onderhoud van het ATEX materieel.

Alle onderdelen, zijn OEM producten en door de fabriek gecertificeerd volgens IECEx- en ATEX-richtlijnen.

Wij zijn het eerste bedrijf gecertificeerd door DEKRA voor; reparatie, onderhoud en revisie van Ex d, Ex e, Ex m, Ex q en draagbare elektrische apparatuur en verlichtingsarmaturen.
DEKRA-certificaat IECEx DEK S0015.

Onze missie
Ervoor zorgen dat u en uw medewerkers alle middelen en de beste oplossingen tot hun beschikking hebben, zodat het hen in staat stelt om veiliger en effectiever te opereren en te presteren in veeleisende Ex-omgevingen.

Ontzorgen u en uw medewerkers door te helpen bij het vinden van de best mogelijke EX oplossingen. Deze houden we in stand door testing, reparatie en onderhoud van het materieel.