ATEX Workshop, de naam zegt het al… werkplaats…

Zoals u waarschijnlijk al weet is ATEX Workshop B.V. een toonaangevende leverancier en onderhoudsbedrijf van ATEX materieel zoals verdeelborden, verlichting, verlengkabels, transformatoren, ventilatoren, verwarming, gasdetectie en alle andere toebehoren die u nodig hebt om ervoor te zorgen dat u altijd de veiligste oplossing heeft in uw ATEX-zones en alle krappe of ontoegankelijke gebieden zoals besloten ruimten of andere potentieel gevaarlijke omgevingen.

Wat u misschien nog niet wist is dat wij als eerste bedrijf gecertificeerd zijn door DEKRA voor; reparatie, onderhoud en revisie van Ex d, Ex e, Ex m, Ex q en draagbare elektrische apparatuur en verlichtingsarmaturen. Dit betekent dat wij niet alleen de materialen verkopen, maar ook voor u kunnen onderhouden, periodiek controleren of in geval van schade repareren. Alle onderdelen, zijn OEM producten en door de fabriek gecertificeerd volgens IECEx- en ATEX-richtlijnen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze werkplaats of andere materialen uit ons uitgebreide pakket, neem contact met ons op via 046-303 09 08 of stuur een mail naar: info@atexworkshop.com