Axitraxi nieuw lid bij Verhurend Nederland

Onlang is Axitraxi lid geworden van Verhurend Nederland.

Axitraxi is al ruim dertig jaar een begrip in de attractieverhuur. Of het nu gaat om een springkussen voor een kinderfeestje of een compleet verzorgde personeelsdag, Axitraxi is de juiste attractiepartner voor ieder evenement.  “Door continu te innoveren blijven we de concurrentie voor en hebben we zeer unieke en bijzondere attracties in ons assortiment”, aldus Bob Coppens, directeur van het in Nijmegen gevestigde verhuurbedrijf.

Dit jaar zijn er weer diverse nieuwe attracties toegevoegd aan het assortiment. Van grote waterglijbaan of speciale buikglijbaan voor een sportdag tot een leuk Unicorn springkussen voor in de achtertuin. Axitraxi heeft voor ieder evenement de juiste attracties in huis!

Ook tijdens het winterseizoen biedt Axitraxi voldoende vermaak, voor jong en oud. Bob Coppens vertelt: “Sinds tien jaar verhuren we tijdens de winterperiode schaatsbanen, markthuisjes en andere winterse attracties. De kunststof schaatsbanen passen goed in het duurzame beleid dat veel bedrijven en gemeenten voeren. Deze zijn dan ook ideaal om een dag, weekend of enkele weken te plaatsen bij een Kerstmarkt, Kerstborrel of ander winters event.”
Ook de houten markthuisjes zijn erg gewild tijdens de decembermaand. “We hebben deze huisjes zo geproduceerd dat ze makkelijk te vervoeren en op te bouwen zijn. Ze zijn afsluitbaar waardoor ze ook voor meerdere dagen inzetbaar zijn. Deze markthuisjes zijn compleet te huur als chocolade- of Gluhweinkraam, maar het is ook mogelijk de markthuisjes los te huren.”

Naast de verhuur van attracties en het verzorgen van events, produceert en verkoopt Bob Coppens ook attracties en inflatables. “Dat doen we onder de naam Jump Factory. De kennis en ervaring die we bij Axitraxi op hebben gedaan, gebruiken we in het ontwerp en de productie bij Jump Factory. Juist door de praktijkervaring in de verhuur kunnen we ervoor zorgen dat onze nieuwe springkussens, stormbanen en andere attracties goed en vakkundig worden geproduceerd.”

Ook benieuw wat Axitraxi u te bieden heeft? Voor advies voor uw evenement kunt u contact opnemen met 024-3582885 of neem eens een kijkje op www.axitraxi.nl.