Attractieverhuur De Toren sluit aan bij Verhurend Nederland

Onlangs heeft Verhurend Nederland Attractieverhuur De Toren als nieuw lid kunnen aansluiten.

20 jaar geleden was Attractieverhuur De Toren de eerste in Nederland die de Bungee Trampoline introduceerde. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot één van de koplopers op het gebied van exclusieve attracties, stormbanen, trampolines en hebben wij tevens ons assortiment uitgebreid met een Zweefmolen, Draaimolen en zelfs een opblaasbaar Podium. Wegens ons brede assortiment zijn wij de ideale partner voor (grote) zeskampen, (grote) bedrijfsfeesten, buurtfeesten, familiedagen en sport-dagen/evenementen. Wij plaatsen onze attracties met veel plezier door heel Nederland en België en zijn vooruitstrevend wat betreft vernieuwing en innovatie.

Elk jaar wordt zorg gedragen voor uitbreiding van het assortiment met nieuwe attracties en spellen. Ook dit jaar voegen we met trots meerdere nieuwe attracties toe aan ons assortiment. Nieuwe attracties zijn onder andere de Stormbaan Classic Run, de Ballenbakrun, Light Vortex, Throw the Axe en 3D-Twister. Door elk jaar te blijven vernieuwen blijven we de concurrentie voor en weten we zowel onze potentiële als vaste klanten ieder jaar opnieuw te verrassen.

Met het oog op de veiligheid voor deelnemers, toeschouwers en werknemers worden al onze attracties onderworpen aan de 14960-norm. Hiermee garanderen we de veiligheid van de materialen. Tevens zijn onze medewerkers in bezit van een VOG, uitgegeven voor het omgaan met en begeleiden van kinderen, ouderen en minder validen.

Kortom, bent u op zoek naar een partner voor volledige ontzorging van de fun-zijde van uw evenement, dan ben u bij Attractieverhuur De Toren aan het goede adres!