AWP presenteert unieke mini rupshijskraan UNIC URW 295 op SGA vakdagen in Gorinchem

Tijdens de SGA, de vakbeurs voor de schilder, glasindustrie en afbouw presenteert AWP (www.awp.nl) UNIC URW 295 mini rupshijskraan in stand 166. De SGA vakdagen worden van 11-13 november in de Evenementenhal in Gorinchem gehouden en zijn bestemd voor professionals uit de onderhoudssector, stukadoorsbedrijven, glaszetters, plafond- en wandmontagebedrijven, gemeentelijke diensten, architecten, woningbouwverenigingen en de aannemerij.

De UNIC URW 295 is een mini spin/rupskraan die smal genoeg is (60 cm) om door een standaard deur te kunnen. De spin/rupskraan valt op door de combinatie van techniek en de vele veiligheidsvoorzieningen. Zoals een computergestuurd intelligent ‘voice warning system’, een
radiografische afstandsbediening en een intelligente activatie van de bediening, die de kraaneconomische en ecologische voordelen geeft. De UNIC URW 295 is bij uitstek geschikt bij het installeren van ramen op hoogte, opbouwen van staalconstructies en het aanbrengen van bekledingspanelen.

De mini rups/spinkraan heeft een hijshoogte van 8,8 meter, een hijscapaciteit van 2,9 ton op 1,4 meteren een maximale werkradius van 8,41 meter. De telescoophijsgiek is uitgevoerd met een ‘Fly Jip’ van 1,5 meter en is leverbaar met een dual benzine & elektro, optionele LPG of dual diesel & electro motor. De transport afmetingen zijn 2,90 (L) x 0,60 (B) x 1,38 (H) meter. Voor meer gegevens zie de minihijskranen website www.minihijskraan.nu.

UNIC Cranes Europe (www.uniccranes.com) is onderdeel van de GGR Group en biedt een compleet assortiment van mini-rupskranen, bestaande uit 11 verschillende typen met hijscapaciteiten van 1 tot 10 ton.

AWP is de Nederlandse agent voor UNIC. AWP levert naast mini hijskranen onder andere ook hoogwerkers, glasmontageliften,  gevelonderhoudsinstallaties en werk bordessen voor treinstel onderhoud.

AWPlogo