Barthen Verhuur en HuurMaat, samen verder als HuurMaat

Barthen Verhuur en HuurMaat zijn al jaren twee bedrijven die naast elkaar opereren. Barthen Verhuur is verhuurspecialist van tijdelijk sanitair en schaftwagens, HuurMaat verhuurder van professioneel gereedschap, machines, steigers en hoogwerkers met 7 vestigingen in de Randstad. Vanaf 1 januari 2019 zullen beide bedrijfsonderdelen verdergaan als HuurMaat.

Door de samenvoeging van deze twee bedrijven ontstaat er een sterk allround verhuurbedrijf van gereedschappen, machines en bouwmaterieel met een jarenlange specialistische ervaring in de verhuur van ladderliften, schaftwagens en tijdelijke toiletvoorzieningen. Daarnaast is HuurMaat dé Hilti verhuurspecialist.

Recentelijk werd door HuurMaat de nieuwe locatie aan Baionen 6, Amsterdam  (Industrieterrein Sloterdijk) in gebruik genomen en zal er op korte termijn een nieuwe vestiging verrijzen in Den Haag. Door het groeiende netwerk van vestigingen en de samenvoeging met Barthen Verhuur en HuurMaat kan HuurMaat de meest complete dienstverlening aanbieden. Niet voor niets, Professioneel in materieel!

Meer informatie over HuurMaat kunt u vinden op www.huurmaat.nl