Boels Rental demonstreert innovatie op drietal beurzen

Boels Rental is de komende tijd vertegenwoordigd op een drietal beurzen in Nederland. Zo staat de grootverhuurder dit jaar op 6, 7 en 8 november met een stand op de Contacta in de Zeelandhallen in Goes en op de Promotiedagen in Groningen, die 6 en 7 november plaatsvinden in de Martinaplaza. Volgend jaar is Boels één van de standhouders tijdens de Bouwbeurs in Utrecht, die van 4 tot en met 8 februari in het Jaarbeurs Hallencomplex plaatsvindt.

Boels is in de loop der jaren gegroeid van een generalist die bijna alles verhuurt, tot een verhuurpartner met een breed specialistisch aanbod. Innoveren is een belangrijk speerpunt in het beleid van Boels. De grootverhuurder geeft hier vorm aan door onder meer product-innovatie, maar ook door de overname van een aantal specialistische bedrijven.
In 2018 nam Boels Rental zes branchegenoten over: Already Hire Limited en Artisan Hire Centre in Engeland en in Nederland de gespecialiseerde verhuurders Abird, Delta Rent, Amdyte en Van Deuveren Traffic.

Beurzen
Tijdens de Contacta, al ruim 30 jaar het netwerkevent voor Zuidwest Nederland en Vlaanderen, is Boels samen met industrieel verhuurder Abird te vinden bij stand 801. Boels is er te zien met de slooprobot, terwijl medewerkers van Abird tekst en uitleg geven over de nieuwe lijn MIG lasmachines. Registreren voor gratis toegangskaarten kan via www.boels.nl/contacta.

In Groningen demonstreert Boels tijdens de Promotiedagen bij stand 6100 een 8 meter hoge rolsteiger van 60 m2. Gratis toegangskaarten voor de Promotiedagen zijn te verkrijgen via www.boels.nl/promotiedagengroningen.

Bij Boels-stand 08.B008  worden bezoekers van de Bouwbeurs Utrecht getrakteerd op ruim driehonderd vierkante meter aan innovatie, hospitality, demo’s en productpresentaties. Registreren voor gratis toegangskaarten kan via www.boels.nl/bouwbeurs.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van Boels? Bij deze nodigen wij u van harte uit voor een bezoek aan onze stands.