Budgetten voor liftonderhoud in orde maken? Noodliften.nl helpt!

Het plannen van liftonderhoud kan een lastige klus zijn, vooral als het gaat om onvoorziene kosten. Want hoe calculeer je die in, zodat je het budget sluitend kunt maken? De mobiliteitsdeskundigen van Noodliften.nl zijn gespecialiseerd in oplossingen bij liftstilstand en bieden hun klanten een ideale service: het voorrekenen van de kosten die gemoeid zijn met liftuitval.

Een scherp kostenplaatje
De budgettering van liftonderhoud draait grofweg om twee zaken: gepland onderhoud en mogelijke onverwachte liftuitval. In beide gevallen is het niet altijd mogelijk om de lift meteen weer werkend te krijgen. De inzet van tijdelijke trapliften is dan een prettige en voordelige oplossing. Maar hoe krijg je als vastgoedbeheerder nu het kostenplaatje scherp? Noodliften.nl is gespecialiseerd in tijdelijk transport bij geplande of ongeplande liftuitval en heeft alle kennis in huis om een gedegen berekening van de kosten op te zetten. Dat wordt gedaan in de vorm van een vrijblijvende offerte; er wordt gekeken naar het pand, naar het soort transport dat nodig is en naar de duur en de grootte van de liftuitval. Het resultaat: een duidelijke berekening van de onvoorziene kosten en een sluitend liftonderhoudsbudget. Vraag hier de berekening aan.

Noodliften bij liftonderhoud
Bij liftonderhoud is het noodzakelijk dat partners snel kunnen leveren en dat er kwaliteit geleverd wordt. Daarom heeft Noodliften.nl altijd minstens 350 tijdelijke trapliften op voorraad, die stuk voor stuk recent gekeurd en onderhouden zijn. Op die manier kan er altijd binnen 24 uur na de start van de liftuitval geleverd worden, ook bij onvoorziene liftuitval.  Een team van professionele monteurs is het gezicht van Noodliften.nl ter plaatse; zij installeren vakkundig de tijdelijke trapliften en ondersteunen de bewoners van het pand bij het gebruik ervan. En wanneer de noodliften weer gedemonteerd worden, zorgen zij ervoor dat het trappenhuis schoon en netjes opgeleverd wordt.

Nu de begroting voor liftonderhoud scherp krijgen? Neem hier contact op met Noodliften.nl.