Carat Nederland B.V. aangesloten bij Verhurend Nederland

Carat Nederland BV is de specialist op het gebied van diamantgereedschap. Met vestigingen in Nederland, België en Denemarken beleveren wij de ijzerwarenvakhandel en de verhuurbedrijven.

Sinds een aantal jaren is Carat een onderdeel van de Hikoki groep ( voorheen Hitachi). Naast de activiteiten in de Benelux en Denemarken exporteert Carat haar producten over heel Europa en het Midden-Oosten. Alle diamantactiviteiten binnen de Hikoki groep worden gecoördineerd door Carat.

Met 4 personen in de buitendienst wordt heel Nederland keurig afgedekt. De verkoop binnendienst zorgt voor een snelle en juiste afwikkeling van de orders en reparaties.

Zoals gezegd levert Carat de producten in Nederland aan de ijzerwarenvakhandel en verhuurbedrijven. De verhuur is een belangrijke markt voor Carat. Aangezien met name steenzaag- en boormachines niet elke dag gebruikt worden is huren een goede optie voor de eindgebruiker

Voor elke toepassing hebben we de juiste producten.

Steen en tegelzaagmachines

 

Sleuvenzaagmachines

Betonslijpers

Boormachines

Innovatie van nieuwe producten krijgt zeer veel aandacht bij Carat. Op de komende Bouwbeurs introduceert Carat een 3-tal nieuwe producten. Een krachtige sleuvenzaagmachine van 2200 Watt, de SL-1505. Een nieuwe muurzaagmachine met een zaagdiepte van maar liefst 15 cm. En tot slot een splinternieuwe 3 Pk sterke steenzaagmachine met inklapbaar onderstel.

 

Graag nodigen wij u uit om ons te bezoeken in Hal 12, stand 12D041.