Collé investeert fors in 100% elektrisch

Collé Rental & Sales heeft onlangs haar elektrische machinepark fors uitgebreid met de Snorkel A38E Telescoophoogwerker, Collé SPS E-280TJ Telescoop hoogwerker en de Kramer 5055E Wiellader.

Telescoophoogwerker voor binnen en buiten
De Snorkel A38E is zeer compact en 100% elektrisch. De A38E heeft een zijdelings bereik van 6 m met een werkhoogte van 13,50 m. De positie van de mast, vooraan op het chassis, zorgt ervoor dat het zijdelingse bereik bijna maximaal benut wordt. De bediening van het toestel en de werkbak werkt proportioneel, waardoor je verplaatsingen of aanpassingen in werkhoogte makkelijk kan doseren.

Kramer elektrische wiellader
Dankzij de elektrische aandrijving van de Kramer 5055E is het mogelijk om 100% emissievrij te werken met een extreem laag geluidsniveau. De 5055E is zeer compact en uiterst wendbaar dankzij de vierwielbesturing. Deze 4 ton wiellader heeft dezelfde prestaties als een vergelijkbare wiellader op diesel. Afhankelijk van de werkzaamheden kan tot wel 6 uur gewerkt worden op een volledige acculading.

100% elektrisch werken op hoogte met de SPS E-280TJ
De Collé SPS E-280TJ telescoophoogwerker is voorzien van een elektromotor met een accucapaciteit van één tot drie dagen afhankelijk van de werkzaamheden. Deze machine heeft betere prestaties dan de “diesel-uitvoering”. Binnen tien uur is het volledig ontladen accupakket weer opgeladen. De hoogwerker biedt een werkhoogte van 27,75 m. Met de vierwielbesturing, het hefvermogen tot 350 kg en de telescopische “JIB” beschikt de bediener over een uitzonderlijk groot en flexibel werkgebied. Deze machine is ook leverbaar met een brede werkbak van 4 of 5 meter.

CO2-neutraal werken
Door de elektrische aandrijving van deze machines is het mogelijk om CO2-neutraal te werken. Dat is goed voor de gebruiker en goed voor het milieu. De elektromachines zijn vanwege de geluidsreductie, ideaal voor werkzaamheden in de buurt van o.a. scholen, ziekenhuizen, kantoren en woonwijken. Collé Rental & Sales investeert volop in de elektrificatie van het machinepark. Het familiebedrijf hecht veel waarde aan duurzaam ondernemen en verlaging van de CO2-uitstoot.

Huren of kopen?
De Collé SPS E 280 TJ, Kramer 5055E en de Snorkel A38E zijn zowel te koop als te huur bij Colle Rental & Sales en direct uit voorraad leverbaar. Wilt u meer weten over 100% elektrisch werken? Neem met ons contact op via 00800-3625 3625 of stuur een mail naar info@colle.eu. Voor meer informatie kunt u terecht op:  www.colle.eu