Collé ontvangt 1.100ste Manitou machine én ‘MANITOU EXCELLENCE AWARD’

Groei van Collé Rental & Sales beloond met prestigieuze award van wereldmarktleider Manitou.

Collé Rental & Sales is door haar leverancier Manitou Benelux onderscheiden met de ‘MANITOU EXCELLENCE AWARD’. Deze award is toegekend aan Collé omdat het bedrijf, sinds de invoering van het merk Manitou, de 1.100ste Manitou-machine voor haar verhuurassortiment in ontvangst heeft genomen. Manitou is wereldmarktleider op het gebied van verreikers en heftrucks en bestaat al bijna 70 jaar.VerhurendNederland - Colle ontvangt manitou-award voor 1100ste manitou machine

Collé voert ruim 25 jaar het merk Manitou in zowel haar verhuur- als verkoopassortiment. Binnen het verhuurassortiment, waaraan Collé recent de 1.100ste Manitou toevoegde, voert de verhuurder diverse machines van Manitou, zoals roterende en starre verreikers, ruwterrein heftrucks en hoogwerkers. Naast het verhuren van machines van het merk Manitou, verzorgt Collé ook de verkoop van nieuwe en gebruikte machines van dit internationaal vooraanstaande merk.

Toen Collé rond de jaren ’90 van de vorige eeuw begon met het verhuren van materieel, bestond het aanbod voornamelijk uit machines van Manitou. Mede dankzij de uitstekende kwaliteit en naamsbekendheid van Manitou, heeft Collé zich ontwikkeld tot een internationaal opererend bedrijf. Momenteel biedt Collé een ruim verhuurassortiment en zijn bijna 400 medewerkers werkzaam vanuit 14 vestigingen. “We zijn trots op deze ‘MANITOU EXCELLENCE AWARD’.” Aldus Frits Collé, directeur van Collé Rental & Sales. “Manitou is voor ons een van de belangrijkste merken in ons assortiment. Dat we nu deze award ontvangen hebben, bevestigt dat de ingeslagen koers van 25 jaar geleden de juiste was.”

De ‘MANITOU EXCELLENCE AWARD’ is mede te danken aan de professionaliteit van Collé’s organisatie. De eigen werkplaats, onderhoudsdienst en het onderdelenmagazijn zijn volledig op elkaar afgestemd om de beschikbaarheid van het materieel te garanderen. Hiervoor heeft Collé, als een van de weinige Manitou dealers in de Benelux, een 4-sterren kwalificatie behaald. Hetgeen de hoogste haalbare kwalificatie is die Manitou Benelux toekent aan haar dealers.

Logo_Colle2012