Collé Rental & Sales gecertificeerd voor trede 3

Collé Rental & Sales gecertificeerd voor trede 3 op de MVO-prestatieladder
Collé als eerste in haar branche gecertificeerd voor trede 3 op de MVO-prestatieladder

Collé Rental & Sales, met vestigingen in Nederland, Duitsland en België is gecertificeerd voor trede 3 op de MVO-prestatieladder. Als eerste in haar branche is Collé gecertificeerd voor deze trede op de MVO-prestatieladder. Naast het MVO-certificaat heeft het bedrijf ook een trede 3 certificering voor de C02-prestatieladder en is daarmee uniek in zowel haar branche als in Nederland.

Colle - afbeelding

Het thema Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt door steeds meer partijen erkend. Ook voor diverse (klant)relaties van Collé, zoals aannemers, overheidsinstanties en leveranciers speelt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een belangrijke rol. De MVO-Prestatieladder is een certificeerbare norm voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen die aansluit op bestaande kwaliteitsnormen. Basis voor de norm vormen de aspecten People, Planet, Profit (Prosperity) waarvoor op ruim 30 indicatoren verbeterd moet worden. Collé heeft een eigen MVO-cyclus ontwikkeld waarbij stakeholders actief betrokken worden bij het verbeteren van de MVO-prestaties.

People, Planet & Profit
Frits Collé, directeur van Collé Rental & Sales is trots op de MVO-certificering. “ MVO heeft binnen Collé veel veranderd. Samen met onze stakeholders kijken wij actief naar de ruim 30 verschillende indicatoren op het gebied van People, Planet en Profit. Je blijft altijd leren en daarnaast ben je op een andere manier met klanten, leveranciers, medewerkers en met directe betrokkenen in gesprek. Het spreekt voor zich dat dit leidt tot nieuwe inzichten. “

Opvallend detail binnen deze gesprekken is dat vrijwel iedereen bezig is met thema MVO. Daarnaast hebben de gesprekken met de stakeholders diverse verbeterpunten naar voren gebracht voor Collé. “Samen verbeteren staat centraal en daarom gaan wij met de aangedragen verbeterpunten van onze stakeholders aan de slag.” aldus Frits Collé. In 2015 vinden er wederom met stakeholders gesprekken plaats over het thema MVO. Over het jaar 2013 heeft Collé een MVO-jaarverslag opgesteld. Dit verslag is te bekijken op de website van Collé.

 

Logo_Colle_2012-01