Collé wordt algemeen importeur voor Kramer Allrad in Nederland

Het familiebedrijf Collé Rental & Sales wordt in Nederland verantwoordelijk voor de exclusieve verkoop van het merk Kramer Allrad.

Kramer-Werke GmbH is in Europa marktleider voor compacte laders in de vermogensklasse tot 120 PS en onderdeel van het Wacker Neuson Concern.

Collé biedt klanten uit de bouw-, verhuur-, landbouw- en tuin & park branche zo het volledige programma voor compacte machines (inclusief een compleet assortiment van toebehoren) van Kramer aan, zoals de wiellader, wiellader met telescooparm en de telescooplader.

Kramer-Werke GmbH is in Europa marktleider voor compacte laders in de vermogensklasse tot 120 PS en onderdeel van het Wacker Neuson Concern. Met Collé slaagt Kramer erin om de Nederlandse distributie in de bouwbranche volledig uit te breiden en een complete begeleiding voor klanten wat betreft verkoop, klantenservice en de verhuur van machines te garanderen.

Het bedrijf Collé Rental & Sales is momenteel met een hoofdvestiging in Sittard (provincie Limburg) en vestigingen in Utrecht en Eemshaven op de Nederlandse markt vertegenwoordigd en opent binnenkort nog een ander verkoop- en servicefiliaal in Groningen. Verder liggen er concrete bouwplannen klaar voor een vestiging in Rotterdam. Om een goede en landelijke dekking te garanderen heeft Collé een servicenetwerk opgebouwd met diverse locale dealers. Op basis van dit gelijkmatig over het land verdeelde netwerk van verkoop- en servicepunten, beschikt Collé over de optimale voorwaarden om alle regio’s en zo alle klanten in de bouw-, verhuur-, landbouw- en tuin & park branche snel en efficiënt te kunnen bedienen. Elke vestiging is uitgerust met een eigen werkplaats en een gekoppelde klantenservice, en het biedt klanten de verkoop van nieuwe en gebruikte machines, evenals de verhuur van compacte machines van Kramer Allrad.

Colle-kramer

Karl-Friedrich Hauri, directeur van Kramer-Werke GmbH is verheugd over de samenwerking met het bekende bedrijf: “Wij hebben al eerder succesvol samengewerkt met Collé en waarderen het zeer dat wij in Nederland weer een sterke partner aan boord hebben, die zeer goed bekend is met onze producten en machinetechniek. Collé past als toegewijd familiebedrijf perfect bij onze bedrijfscultuur en heeft uitstekende contacten met klanten in de bouwbranche en aanverwante segmenten.”

Colle logo