De Paus easy 24 WH: een novum van Paus – dé ladderlift voor de verhuurbranche

Onwillekeurig roept bovenstaande kop een glimlach op… het prikkelt de nieuwsgierigheid. Het achterliggende verhaal is heel simpel. Het gerenommeerde Duitse Paus, producent en leverancier van talloze machines, zet namelijk een nieuwe ladderlift in de markt. In dit geval de Paus easy 24WH, een ladderlift met verrassend aangename specificaties.

Enorme efficiencyverbetering
Ard Nijkamp, directeur van All-up in Almelo die de verkoop en levering van het Paus-programma in Nederland voor zijn rekening neemt, is lyrisch. “De verschillen met soortgelijke ladderliften in het aanhangersegment is gigantisch. Neem alleen het feit dat de lift te leveren is met een sterke Honda benzinemotor, of een zeer stilleen milieuvriendelijke 230Volt motor. Da’s beduidend meer dan wat er tot op heden zoal te koop is.” Nijkamp  denkt hiermee dan ook vooral de verhuurbranche op zijn wenken te kunnen bedienen. “ De lift heeft een werkhoogte van 24 meter, is vierkant gestempeld, en kan daardoor aan alle zijden van het chassis gebruikt worden. ” De lift kan uitgevoerd worden met diverse plateau’s, waaronder het alom bekende Aluminium meubelplateau.

“Werken met de Paus 24WH is een feest”
Andere opvallende kenmerken van de Paus 24WH zijn onder meer een maximale werkhoogte van 25 meter, de inschuifbare dissel, en een volautomatische hydraulische lammelenrem op de uitschuiflier. Bovendien kan de Paus 24WH in luttele seconden worden opgebouwd en uitgelegd aan de klant, handig voor de verhuur…. Arend van der Meer uit Geleen was een van de eersten die bij All-Up aanklopte voor het nieuwe product. “Werken met de Paus 24WH is een feest”, zeg Arend van der Meer. “Het blijft wonderlijk te merken dat Paus er toch telkens in slaagt zinvolle verbeteringen aan te brengen in haar al uitgebreide programma. Ja, ik ben er blij mee”, aldus van der Meer.