Dekker Verhuur viert 25-jarig bestaan

Op 1 april 1994 startte ik, René Dekker, een bedrijf voor de verhuur van gereedschappen, steigers en handel in gebruikt materieel en materialen op, DEKKER VERHUUR. Destijds één van de eerste en weinige verhuurbedrijven op de Veluwe en regio midden Nederland.

In het jaar 2000 werd gestart met een tweede vestiging in Harderwijk met name vanwege de groeipotentie en ligging van die plaats. Een gestage groei, waarin de steigerbouw in 2005 een zelfstandige onderneming werd en zich verder professionaliseerde.

In 2008 een nevenvestiging in Nijkerk en in datzelfde jaar zou er onverwacht een overname plaatsvinden door Workx. Zo onverwacht als deze kwam, eindigde de droom ook. Daar waar we dachten dat alles in kannen en kruiken was volgden er een aantal turbulente jaren in ook nog eens een crisisperiode. Dekker Verhuur ging vooral voor veilige continuïteit en besloot de activiteiten in Nijkerk te beëindigen en in zijn geheel fors te krimpen.

Processed with MOLDIV

Dat alles doorstaan en overwonnen en de keuze gemaakt om niet meer te gaan voor extra filialen maar uitbreiden en professionaliseren van bestaande en goedlopende filialen Nunspeet en Harderwijk. In Harderwijk zijn wij ons gaan specialiseren in de verhuur van hoogwerkers met een vloot van inmiddels 100 hoogwerkers. En filiaal Nunspeet een goede positie in de algemene verhuur van materieel en machines voor bouw en evenementen. Elk filiaal heeft nu dus zijn eigen expertise en kracht en liggen kort bij elkaar om klanten goed te bedienen.
In die periode is Dekker Steigers overgegaan naar één van de medewerkers waardoor de aandacht voor de klant en product alleen maar is versterkt.

De Dekker Verhuur ondernemingen zijn na 25 jaar ervaring in voor en tegenspoed de aangewezen partner(s) voor hoogwerkers, machines en materieel!!

Daarom zullen wij dit jaar in het teken staan van ons 25 jarig bestaan met diverse leuke en aantrekkelijke acties.
www.dekker-verhuur.nl of volg ons op facebook