Derde acquisitie van Boels in Groot-Brittannië

Boels Rental heeft eind augustus 2018 het Engelse Artisan Hire Center overgenomen. Bij het bedrijf dat negen vestigingen heeft in het zuidwesten van Engeland, zijn 100 mensen werkzaam. Eerder al nam Boels in Groot-Brittannië Supply UK (2017) en Already Hire (2018) over. Daarmee komt het aantal Boels-vestigingen in de UK op 38.

“De overname past perfect in onze strategie ons nog beter te positioneren in de grootste verhuurmarkt van Europa”, aldus CEO Pierre Boels.

Behalve een breed netwerk in algemene machineverhuur met 383 vestigingen, heeft Boels vijftien gespecialiseerde business units met nog eens 44 vestigingen. Het overnemen van Artisan volgt op de overnames in 2018 van Abird en Delta Rent – specialisten in de industriële verhuur – hekwerkspecialist Amdyte en Van Deuveren Traffic BV, dat zich toelegt op de verhuur van onder meer mobiele bewegwijzering en signalering.

Over Boels Rental
Boels Rental is één van Europa’s leidende verhuurbedrijven op het gebied van machines, gereedschappen, modulaire huisvesting en event equipment. Het bedrijf is actief in 17 Europese landen en telt meer dan 400 vestigingen. Bij Boels werken ruim 4.000 medewerkers. Boels realiseert een omzet van ruim 500 miljoen euro.