Diverse Genie SX150 telescoophoogwerkers voor Collé Rental & Sales

Collé Rental & Sales met vestigingen in Nederland, Duitsland en België voegt diverse Genie SX150 hoogwerkers toe aan haar uitgebreide verhuur- en verkoopassortiment. De Genie SX150 is, na de Genie SX180, het nieuwste model uit de SX-serie van Genie welke voorzien is van het unieke X-chassis. Dankzij deze strategische uitbreiding in het segment van hoogwerkers met een werkhoogte van 40 meter en meer biedt Collé ruim 150 hoogwerkers binnen dit segment.
Genie

De Genie SX150 is de ‘kleinere’ broer van de Genie SX180, waarvan Collé dit jaar al meer dan 20 stuks toevoegde aan haar  verhuurassortiment. Met een werkhoogte van ruim 48 meter, een reikwijdte van meer dan 24 meter en het ruime werkplatform met een capaciteit van 340 kg. imponeert ook de Genie SX150 met zijn indrukwekkende prestaties. Deze telescoophoogwerker is uitermate geschikt voor (onderhouds)werkzaamheden in de meest extreme omstandigheden in de bouw, industrie en petrochemie.

De Genie SX150 is ontworpen als een productieve, betrouwbare en makkelijk te transporteren machine. Het speciaal ontworpen X-chassis, welke uit- en inschuift, draagt hier nadrukkelijk aan bij en maakt de machine stabiel op de werkplek en compact voor het transport. De machine is door en voor servicetechnici ontworpen en men krijgt dus makkelijk toegang tot de motor, onderdelen en filters voor het snel en eenvoudig uitvoeren van onderhoud.

Naast de Genie SX150 beschikt Collé over een breed huurassortiment van hoogwerkers met werkhoogtes tot 103 meter. Daarmee biedt Collé voor vrijwel elke hoogte een oplossing. Naast de Genie SX150 heeft Collé geïnvesteerd in haar machinepark en zijn diverse hoogwerkers zoals de Genie SX180, JLG1850SJ en de HABS320 toegevoegd aan het verhuurassortiment. Deze machines zijn te huur bij de filialen van Collé in Nederland, België en Duitsland van waaruit een breed assortiment van machines wordt aangeboden op het gebied van onder meer hoogwerkers, verreikers, heftrucks en grondverzet. Als dealer/importeur van diverse merken zoals Genie, Magni, Palfinger, Manitou, Wacker Neuson, Kramer, JMG, H.A.B., Bravi en Aichi, biedt Collé een breed assortiment van meer dan 750 verkoopmachines (nieuw, gebruikt en demo) direct uit voorraad aan.

Logo_Colle2012