DynaRent power by Dynamics 365: toekomstgerichte flexibiliteit

hgh_toepassingTegenwoordig is het voor elk bedrijf essentieel om onderscheidend te kunnen zijn t.o.v. haar concurrent. Inzet van de technologie innovaties is voor elke branche, maar in het bijzonder voor bedrijven die equipment gedreven zijn of en verhuur, transport- en service management diensten leveren, van levensbelang.

Of u nu bemand en/of onbemande equipment verhuurt, balieverhuur doet, bulk verhuurt of dat u ingewikkelde projecten heeft waarbij u te maken heeft met mensen, materieel en transport. Uw klantverwachting is door de komst van nieuwe innovatie en afrekenmodellen sterk veranderd. De klant verwacht flexibiliteit, hoge service en lage prijzen. Mobility, Big Data en Internet of Things (IoT) bieden u de mogelijk om zowel aan de verwachtingen van uw klanten te voldoen als uw winstgevend te managen. Wilt u inspelen op deze veranderingen, dan is DynaRent power by Dynamics 365 de perfecte oplossing voor uw bedrijf.

DynaRent powered by Dynamics 365 is dé toekomst. Maak kennis met een bewezen softwareoplossing die geschikt is voor een breed scala aan type verhuurindustrieën, volledig ontwikkeld is op Microsoft Dynamics 365 en die perfect past bij Microsofts’ ‘cloud first’ en ‘mobile first’ strategie. Vanuit deze strategie is Dynamics 365 en daarmee ook DynaRent ontworpen om klanten te ondersteunen in hun Digitale Transformatie.

Ontwikkeld vanuit de branche behoeftes, aangevuld met hedendaagse innovaties en het modulaire ontwerp stelt DynaRent u in staat om direct in te spelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen. DynaRent biedt u de vereiste wendbaarheid om in te kunnen spelen op de voor u specifieke situaties. Van dagelijkse bedrijfsvoering tot besluitvorming op basis van onweerlegbare business intelligence, worden uw werknemers ondersteund door juiste-, volledige- en real-time informatie. Middels geavanceerde workflows wordt werk uit handen genomen en worden uw medewerkers stap voor stap begeleid in hun dagelijkse werk. Op kantoor of in het veld, anywhere en anytime, uw medewerkers staan altijd in contact met uw bedrijf en beschikken over de laatste actuele stand van informatie met DynaRent powered by Dynamics 365 for Operations

Waardevolle toepassingen zoals de integratie met TomTom, cloud-based IoT-management en mobiele ‘end-to-end’-diensten zorgen ervoor dat u de concurrent een stap voor bent. U bent in staat te onderscheiden met nieuwe innovatieve producten en diensten met gegarandeerde klanttevredenheid en een winstgevende ‘order-to-cash’-cyclus.

hgh_verhuurcockpit

Met gepaste trots onderstrepen we dat de DynaRent Solutions Suite als één van de eerste branche oplossingen al in juli 2016 door Microsoft is gecertificeerd voor Microsoft Dynamics 365. De DynaRent Solutions Suite is daarmee wereldwijd voor partners en klanten beschikbaar via de Microsoft AppSource . DynaRent kan rechtstreeks worden geleverd vanuit de AppSource, samen met de DynaRent specifieke versie van Dynamics Lifecycle Services (LCS).

hgh_power_bi-dashboard

Dynamics Lifecycle Services voor DynaRent

Ter ondersteuning van een meer geautomatiseerde en zorgeloze uitrol en klant implementaties van DynaRent is Dynamics Lifecycle Services uitgebreid, gevuld en verbeterd met voor ingerichte modellen en processen specifiek voor uw bedrijfstak en processen. Implementaties worden efficiënter, beheersbaar en voorspelbaarder omdat processen en werkwijzen gestandaardiseerd zijn; van de start van het project tot het beheren van de productieomgeving. DynaRent LCS-hulpmiddelen bestaan onder meer uit:

  • Branche-specifieke business procesmodellen;
  • Branche-specifieke standaardconfiguraties;
  • Branche-specifieke standaarddatabestanden;
  • Branche-specifieke proces- en werkinstructies;
  • Implementatiechecklist;
  • Issue search en beschikbare updates;
  • Implementatie methodieken voor verschillende soorten implementatie zoals Agile en Waterval.

hgh_grafisch_overzicht_materieel

DynaRent powered by Dynamics 365 biedt u innovatie op basis van een internationaal bewezen en toekomstbestendig platform

DynaRent powered by Dynamics 365 biedt u dé basis voor ondersteuning van uw meest complexe verhuurcontracten en -processen. Vanuit haar “Cloud first, Mobile First” ambitie is Dynamics 365 volledig ontworpen om klanten te ondersteunen in hun Digitale Transformatie. Met DynaRent powered by Dynamics 365 bent u klaar voor innovaties. Middels de beschikbare branche- en implementatie modellen is Microsoft Lifecycle Services gegarandeerd van een korte, beheersbare implementatie en uitrol in uw organisatie. Onze oplossingen combineren waardevolle standaardfunctionaliteiten en een volledige Dynamics integratie met een -altijd toekomstgerichte- brede, diepgaande bedrijfsfocus.

DynaRent