Elektrische wiellader duurzame investering Boels Rental

De volledig elektrische wiellader is sinds eind 2018 nieuw in het assortiment van Boels Rental. Het is een machine die perfect past in de lijn van Boels-producten, die minder schadelijk zijn voor het milieu dan vergelijkbare machines met interne verbrandingsmotoren.

Bron: Boels

“We kozen voor de elektrische versie van de Kramer 5055 omdat het een machine is die hoog scoort met zijn bewezen technologie en betrouwbaarheid”, vertelt Volker Blome, Manager Product Development bij Boels “De vierwielbesturing zorgt voor hoge stabiliteit en bijzonder goede hefkracht.”

De wiellader is voorzien van een 420 Ah-batterij, die binnen 6 tot 7 uur volledig kan worden opgeladen. Afhankelijk van het soort werk kan de machine tussen 3 en 5 uur worden gebruikt. “Dat is meer dan genoeg voor een normale werkdag.”

De nieuwe elektrische grondverzetmachine wordt voornamelijk gebruikt voor constructie- en landschapswerkzaamheden en kan worden uitgerust met verschillende hulpstukken, zoals een palletvork, multi-paddle of bezem.

Duurzaamheid
Met de aanschaf van de elektrische wiellader levert Boels een bijdrage aan het duurzaam gebruik van hulpbronnen. Duurzaamheid is de kern van verhuur door het meest efficiënte gebruik van materialen en grondstoffen. Daarom gebruikt Boels ultramoderne machines met hun eigen Boels Evolution-label. Een label dat staat voor laag energieverbruik en veiligheid.