Gerlasco maakt GPS Track en Trace eenvoudig

Gerlasco maakt GPS Track en Trace eenvoudig

GPS volg systemen zijn een gemeengoed geworden. Ze zijn overal in te vinden: machines, auto’s, boten en noem maar op. Het is een veilig idee dat uw bezit altijd te volgen en traceerbaar is. Er zijn al menig voorbeeld van een machine die na diefstal teruggevonden werd dankzij het aanwezig GPS systeem

Gerlasco-1 Gerlasco-2

Voor materiaal waar geen stroomvoorziening op zit heeft men al snel een probleem. Vrijwel alle GPS Track en Trace systemen vereisen een externe stroomvoorziening van 12 of 24 volt of zijn uitgerust met een kleine batterij die het maar enkele dagen tot hooguit enkele weken volhoud.

 Gerlasco gebruikt sinds een jaar het systeem Solid Pro in al zijn verhuurmachines. Dit is een compact GPS systeem met een interne batterij die tot drie jaar meegaat. Gerlasco is een jaar bezig geweest om dit systeem samen met de fabrikant door te ontwikkelen. De montage is eenvoudig omdat er geen draden aangesloten hoeven te worden én omdat het systeem compact is.

Het Solid Pro Track en Trace systeem kan eenvoudig gebruikt worden om uw bezit te volgen. Via een eigen internetpagina kunt u op één scherm zien waar uw bezit of bezitting zich bevinden. Ook is een virtueel hekwerk in te stellen, waarbij een alarm melding verstuurd wordt indien uw bezit buiten dit gebied komt. Deze alarmmelding is ook te koppelen met een alarmcentrale, die eventueel kan helpen met het repatriëren van uw bezit in geval van diefstal. Naast deze opties is het zelfs mogelijk om inzicht te krijgen in de verplaatsingen en werkuren van uw bezit.

Het systeem is geschikt voor heavy duty toepassingen. Gerlasco heeft een extra slagvaste behuizing ontwikkeld indien de GPS op schadegevoelige plekken gemonteerd word of gelast dient te worden. Hierbij valt te denken aan aanhanger, machines en container e.d.

Kosten

 GPS Systeem Solid Pro Gerlasco_clip_image002_0000 Prijs per stuk €379,-Prijs per stuk €355,- Bij afname van 10 stuks
Slagvaste behuizing Gerlasco_clip_image004_0000 Prijs per stuk €85,-Prijs per stuk €70,- Bij afname van 10 stuks
Slagvaste behuizing in stalen buisGerlasco_clip_image006_0000 Prijs per stuk €45,-Prijs per stuk €40,- Bij afname van 10 stuks

 

Er zijn geen maandelijkse kosten voor dit systeem. Het werkt met een pre-paid sim kaart met dezelfde lage kosten binnen de hele E.U. Bij aanschaf zit een starttegoed. Opwaarderen kan eenvoudig via internet. Ook is het mogelijk bij meer dan 5 systemen om een bedrijfsbundel aan te schaffen voor een nog voordeliger tarief. De batterij in de gps is vervangbaar, waardoor het systeem vele jaren meekan.

Met het Solid Pro GPS systeem is uw bezit dus te volgen, beveiligen en het gebruik controleren. Door de eenvoudige montage, lage kosten en lange batterij levensduur is dit GPS track en trace systeem ideaal voor bedrijven die hun materieel regelmatig inzetten voor verhuur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerlasco tel: 0418-584163 of email:  info@gerlasco.nl.

 

Gerlasco logo