Gromax Verhuur fuseert

Hillegom, 19 september 2019 – Gromax Verhuur is vanaf september gefuseerd naar één BV. Tot voor kort had Gromax Verhuur drie eigenaren, allen actief onder de naam Gromax Verhuur. De eigenaren van deze drie zelfstandige bedrijfseenheden – Piet van Maris, Merno Lek en Martin van Spaandonk – hebben besloten om de krachten te bundelen en verder te gaan als één bedrijf. Gromax verhuurt professioneel materieel voor onder andere de sectoren, grond- weg- en waterbouw, industrie, bouw, sloop en schoonmaak.

De interne fusie was een verlangen van de drie eigenaren, om nog beter tegemoet te komen aan de klantbehoefte, grotere efficiëntie te bereiken en door te groeien. “Samen sterk voor de toekomst”,  aldus Piet van Maris. Van Maris gaat samen met Van Spaandonk als directie Gromax Verhuur leiden. “Alle zeven vestigingen behoren nu tot één BV. Dit zorgt ervoor dat wij op logistiek gebied efficiënter kunnen werken en op deze manier onze klanten van meer service kunnen voorzien. Vanuit zeven vestigingen kan er sneller op locatie naar wens worden geleverd. Hiermee zetten wij een grote stap in de groeivisie van Gromax Verhuur.”

Over Gromax Verhuur
Gromax Verhuur is het verhuurbedrijf met 7 vestigingen in het Groene Hart, Haarlemmermeer en de Bollenstreek, met ruim 30 medewerkers die de klanten voorzien van het meest professionele verhuurmaterieel of juist adviseren en bijstaan in één van de specialiteiten van Gromax Verhuur.