Halo, dé nieuwe lichtsensatie

Nu de zon ’s morgens steeds langer op zich laat wachten en in de avond alweer vroeg achter de horizon verdwijnt, wordt het weer tijd om de lichtmasten tevoorschijn te halen. Het Britse SMC komt met een revolutionaire uitvinding, de Halo lampenkap.

Halo van SMC: vernieuwend, uniek en revolutionair

De lichtmasten van SMC kunnen alles behalve standaard genoemd worden. Zo is SMC recentelijk met een volledige nieuwe uitvinding op de markt gekomen, de Halo lichttechnologie. Halo is een revolutionaire lampenkap, welke 360° diffuus licht schijnt door middel van vier 300W LED kwadranten. De Halo lampenkappen zijn volledig onafhankelijk van elkaar gemonteerd op een stalen frame en vervaardigd uit hoogwaardig LLDPE polyethyleen.

De Halo lampenkap creëert een unieke, niet reflecterende verspreiding van helder licht. Deze revolutionaire uitvinding kan gemonteerd worden op bijna het gehele assortiment lichtmasten van SMC. Naast de Halo lampenkap is er ook een op zichzelf staande Halo mini-stand op de markt gebracht. De Halo mini lamp bevat drie 100W LED modules en is gemonteerd op een stalen frame. Net als lampenkappen van de grote broer, is ook de lampenkap van deze Halo mini vervaardigd uit hoogwaardig LLDPE polyethyleen. Deze handzame lamp kan eenvoudig worden opgezet en is een ideale vervanger van de traditionele bouwlamp voor schilders en stukadoors.

Nieuwsgierig geworden of wilt u deze unieke ontwikkeling met eigen ogen zien? Dat kan! Bezoek snel de website van EuroGate International, verantwoordelijk voor de verkoop van SMC in Europa, en vraag een demo aan.