ICS Cool Energy sluit aan bij Verhurend Nederland

Onlangs heeft Verhurend Nederland ICS Cool Energy kunnen verwelkomen als lid.
ICS Cool Energy is gespecialiseerd in koeling en verwarming van industriële processen binnen diverse sectoren zoals kunststof-, levensmiddelen- en drankenindustrie, chemische en farmaceutische industrie. ICS Cool Energy is een internationale marktleider en biedt ongeëvenaarde oplossingen in temperatuurbeheersing die wereldwijd vele bedrijven in allerlei sectoren draaiende houden.

We hebben onze reputatie in bijna 30 jaar opgebouwd. Onze bedrijfsdoelstelling is dat we elke klant willen voorzien van een multifunctioneel, energie-efficiënt systeem met een hoog rendement. Een systeem op maat, dat aan al uw specifieke voorwaarden – van eenvoudig tot veeleisend – kan voldoen.

Uitgebreid aanbod
Onze internationale vloot beschikt over een grote verscheidenheid aan machines en oplossingen waaronder efficiënte chillers (2kW – 1.000kW), dry coolers, koeltorens, boilers tot 2MW, heaters, luchtbehandelingsunits en mobiele airconditioning.

Services

In geval van calamiteiten, wanneer uw apparatuur voor temperatuurbeheersing bijvoorbeeld uitvalt, heeft u met het inhuren van tijdelijke oplossingen uw volledige proces snel weer aan de gang. Ons vakkundige team staat voor u klaar en we hebben alle apparatuur op voorraad. We zijn binnen zeer korte tijd bij u op locatie en we installeren snel de perfecte oplossing: 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Of het nu winter of zomer is, een piek in de temperatuur kan uw bestaande apparatuur sterk beïnvloeden. Dit heeft een negatieve invloed op uw productie, uw mensen en uw ruimten. Wanneer u in de winter- of zomermaanden extra apparatuur inhuurt, heeft u geen last meer van seizoensgebonden storingen of calamiteiten.

Om het onze klanten nog makkelijker te maken, bieden we monitoring op afstand. Dit geldt voor al onze koudwatermachines en boilers. We volgen de prestaties van uw apparatuur en de milieuomstandigheden rond uw boiler of chiller. Natuurlijk heeft u toegang tot alle gegevens. Onze engineers kunnen eventuele problemen tijdig identificeren, deze op afstand oplossen en storingen voorkomen voordat ze zich voordoen.

Internationale activiteiten
Het hoofdkantoor van ICS Cool Energy is gevestigd in Southampton in het Verenigd Koninkrijk. We zijn vertegenwoordigd over de hele wereld en hebben vestigingen in heel Europa. Ons bedrijf heeft inmiddels meer dan 250 werknemers en we blijven nog steeds groeien. ICS Cool Energy is onderdeel van Ingersoll-Rand, wereldleider in het creëren van comfortabele, duurzame en efficiënte klimaatomgevingen.

Wij hebben ons succes grotendeels te danken aan onze volledig turnkey-oplossingen en onze flexibiliteit. ICS Cool Energy biedt meerdere opties, niet alleen de aanschaf van apparatuur en systemen, maar ook de verhuur ervan. Tevens kunnen we de volledige onderhoudsservice verzorgen. Steeds meer klanten kiezen dan ook voor een combinatie van deze drie mogelijkheden.

Welke uitdaging u ook heeft op het gebied van temperatuurbeheersing, ICS Cool Energy heeft de juiste oplossing. ‘We make it work’!

Op de hoogte blijven? Volg ons op LinkedIn.