InspHire Verhuur Software – Constante ontwikkeling

Om verhuurbedrijven te helpen met het verbeteren van bezettingsgraden en logistiek management, heeft inspHire de Asset Tracker-functionaliteit geïntegreerd met toonaangevende telematicaproviders; Trackunit, CanTrack, JCB LiveLink, Teletrac Navman, de komende jaren zullen er nog vele volgen. Door de Asset Tracker-functionaliteit kunnen de exacte locatie en status van apparatuur op een kaart worden bekeken, dit zal de logistieke planning vereenvoudigen.

InspHire zal tijdig alarmeren op personeel en apparatuur om service en onderhoud op het juiste moment te kunnen uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat u veiligheid en certificering op personeel en apparatuur kunt waarborgen.

InspHire heeft de mogelijkheid toegevoegd om telefoon/tablet waarop inspHire Mobile is geïnstalleerd, met behulp van GPS te volgen. Deze liveweergave van de locatie van de bestuurder en/of technicus biedt de perfecte functionaliteit voor het nog efficienter en nauwkeuriger plannen van de meest geschikte technicus. Dit draagt ook bij aan het verbeteren van de klantenservice.

Om een ​​van de grootste uitdagingen in de branche aan te gaan, kondigde inspHire de lancering aan van zijn nieuwe en verbeterde Operated Plant-module. Dit zorgt voor een volledige personeel en machine-planning, ook is het mogelijk de tijdstaten te digitaliseren. De grootste winst zit hem in het gemak waarmee verhuurbedrijven hun gecertificeerde en getrainde personeel snel en adequaat kunnen plannen. Deze functionaliteit zal van toegevoegde waarde zijn om ervoor te zorgen dat taken van begin tot eind moeiteloos worden uitgevoerd. Werknemers kunnen werk en pauzetijd registreren op hun mobiele telefoon/tablet en op locatie laten ondertekenen.

Bezoek www.inspHire.com/nl/ of bel +31 (0) 30 291 9860 voor meer informatie over hoe InspHire uw bedrijf kan helpen.