inspHire verhuursoftware integratie met Trackunit

Verhuursoftwarespecialist, inspHire, heeft een naadloze integratie met telematica-systeen Trackunit toegevoegd aan zijn portfolio. Door deze twee systemen samen te brengen kunnen gebruikers hun telematica- en huurgegevens snel opvragen en vergelijken. Het volgen van de locatie van materiaal via gps, het bijhouden van materiaalgebruik en de prestaties van de bestuurder zijn slechts enkele van de belangrijkste kenmerken van deze nieuwe Trackunit-integratie toevoeging aan inspHire.

Door ervoor te zorgen dat bedrijven kunnen zien waar, wanneer en hoelang materiaal operationeel is kunnen zij zich ervan verzekeren dat klanten hun materiaal niet langer gebruiken dan afgesproken en dat juiste op meterstand en op meterstanden gebaseerde services zullen worden voltooid. Hierbij zal het ook een waardevol hulpmiddel zijn wanneer het gaat om het lokaliseren van ontbrekend of gestolen materiaal.

Naast integratie met Trackunit heeft inspHire ook zijn gloednieuwe Asset Tracker geïntroduceerd. Deze nieuwste innovatie is naadloos gekoppeld aan Google Maps waardoor gebruikers de locatie en status van al hun voorraad kunnen bepalen met behulp van een eenvoudig te begrijpen kaartweergave. Zichtbaarheid van de gehele vloot stelt bedrijven in staat om het gebruik van materiaal te optimaliseren en eenvoudig materiaal van de ene locatie naar de andere te verplaatsen.

Door de van onschatbare waarde zijnde realtimegegevens van Trackunit te combineren met alle belangrijke huurgegevens op één enkel scherm hebben bedrijven eenvoudig toegang tot informatie die voorheen was verdeeld over talloze verschillende systemen.