Kerridge Commercial Systems levert ERP Software aan Westerhuis Verhuur

Westerhuis verhuur Twente is al meer dan 80 jaar een begrip in de verhuursector. Westerhuis heeft alles in huis om de juiste sfeer te creëren en ieder feest onvergetelijk te maken.

Om de klanten nog beter van dienst te zijn, heeft Westerhuis gekozen voor een nieuwe software oplossing. Ze hebben gekozen voor AGP Rent van Kerridge Commercials Systems en zijn live gegaan met het nieuwe systeem in februari.

AGP Rent is een volledig geïntegreerde oplossing voor onder andere acquisitie, calculatie, werkvoorbereiding, verhuur, inhuur, inkoop, verkoop, projectuitvoering, planning en facturatie. Daarnaast zijn uitgebreide koppelingen aanwezig met toepassingen via derden, zoals een webshop. Door de verstrekkende integratie van alle modules, hoeft u gegevens maar één keer in te voeren en kunt u deze binnen het gehele systeem raadplegen. De toegevoegde waarde is direct merkbaar dankzij het verhogen van efficiëntie in uw dagelijkse activiteiten. Met de betrouwbare en actuele informatie uit het systeem kunt u uw organisatie snel en effectief bijsturen wanneer nodig.

Westerhuis Verhuur over AGP rent:

’Door het digitale werken verloopt de communicatie binnen het bedrijf sneller, waardoor er beter geschakeld kan worden tussen de verschillende afdelingen binnen het bedrijf.

We zijn blij met het nieuwe software systeem en merken nu al dat we veel efficiënter kunnen werken door AGP Rent’’.

Meer lezen over hoe AGP Rent uw verhuurbedrijf verder helpt? Kijk dan op www.kerridgecs.nl