Klaar voor de winter?

Uiteraard heeft u uw drogervloot al op orde voor de winter.

Nu we al weer enkele koude periodes hebben gehad, hebben wij gezien dat de vraag naar professionele kachels weer is toegenomen. Zowel onze professionele blauwe kachels uitgevoerd met axiaal ventilatoren alsook onze professionele kachels uitgevoerd met radiaal ventilatoren(oranje-wit) weten hun weg weer te vinden naar onze klanten….Is natuurlijk niet vreemd als je weet dat het zéér degelijke kachels van Nederlands fabrikaat zijn, met een zéér lange levensduur en al onze kachels stekkerklaar geleverd worden.

Voor beide kachels is natuurlijk een specifieke markt, zo kunnen de kachels, uitgevoerd met radiaal ventilatoren, eenvoudig uitgevoerd worden met een luchttransportslang. Hierdoor zijn ook moeilijk bereikbare plaatsen te verwarmen.

Uiteraard bezitten ook onze andere kachels (blauwe serie)  een kwaliteits-ventilator waardoor ook hier een flinke warmteworp en daarmee een prima circulatie wordt gecreëerd. De goede circulatie is essentieel voor een egale verwarming van de ruimte.Voordeel van elektrische verwarming is de productie van de schone droge warmte, iets wat bij het ondersteunen van droogprocessen natuurlijk erg gewenst is.

Nieuw, dit jaar, is in de blauwe kachel range de DFE45. Dit is een 400V/16A! kachel, waardoor deze te gebruiken is in situaties waarbij de voeding niet meer dan 400V/16A bedraagt!

Tenslotte; één van de belangrijkste kenmerken waarom er in de bouw gekozen wordt voor deze kachels is het feit dat deze kachels dubbelwandig zijn, hierdoor zal bij onverhoopt uitschakelen of wegvallen van de voeding, verse vloeren en/of verse bouwmaterialen niet worden aangestraald, waardoor aanzienlijke schades kunnen worden voorkomen.

 

Bent u benieuwd wat voor u de beste keuze is? Neem dan, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op.

Voor meer informatie kunt u uiteraard ook terecht op onze informatiesite; www.dryfast.nl
Via de mail: Info@dryfast.nl of op +31 10 426 14 10