Luchtreiniging in de industrie met CSrental ventilatoren en filterkasten

Goed ventileren kan bijdragen aan een zo goed mogelijk werkklimaat. Door het ventileren van ruimtes worden schadelijke stoffen zoals lasrook, stikstofoxide, verf- en lakdampen, koolmonoxide, kwartshoudend fijnstof, koolzuurgas en waterdamp afgevoerd.

Om deze stoffen ‘op te kunnen vangen’ heeft CSrental verschillende capaciteiten filter- en geurkasten in de verhuurvloot staan.

De geur- en filterkasten van CSrental kunnen worden uitgevoerd met verschillende configuraties aan filters, van G4 tot en met HEPA H13. Tevens is het mogelijk om de kasten uit te voeren met actief koolstoffilters.

Actief koolstoffilters werken op basis van absorptietechniek, hebben een open structuur en een relatief groot oppervlak om de gassen aan zich te laten hechten. Actief koolfilters zijn dan ook zeer geschikt voor gassen die zich niet laten oxideren zoals koolwaterstoffen, oplosmiddelen en organische gassen.

De ventilatoren, in combinatie met de geur- en filterkasten van CSrental, zijn onder andere goed inzetbaar in de farmaceutische en chemische industrie.

Denk hierbij aan het beluchten en filteren van schadelijke gassen en stoffen tijdens werkzaamheden in opslagtanks, of het beluchten en filteren van schadelijke gassen uit ruimtes voordat er werkzaamheden plaats kunnen vinden.

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat CSrental voor u kunt betekenen? Neem dan contact op via 0161-493460 of via info@csrental.nl