MCS Verhuursoftware presenteert zijn vernieuwde Resource Planner op Verticaaldagen 2019

MCS vernieuwt zijn Resource Planner met als doel verhuurbedrijven te helpen hun productiviteit te verhogen. Met de nieuwe MCS Resource Planner, die zal worden gedemonstreerd op Verticaaldagen 2019, kunnen verhuurbedrijven hun middelen nauwkeuriger plannen, van de beschikbaarheid en werklast van hun teams tot de geschatte reistijden en taakoptimalisatie.

Klantenservice verbeteren met betere organisatie
Door het toewijzen van een medewerker met de relevante vaardigheden en kwalificaties aan een taak zorgt een verhuurbedrijf voor een goede klantervaring en wordt de klus op efficiënte wijze geklaard. De vernieuwde Resource Planner van MCS maakt het mogelijk om mijlpalen en deadlines door de tijd te volgen om een beter inzicht te krijgen in hoe goed de middelen zijn georganiseerd, waardoor een duidelijk beeld ontstaat van wat beter kan, en er meer zaken kunnen worden gedaan.

Nick Thomson, Sales Director van MCS:
“De MCS Resource Planner helpt teams beter samenwerken zodat het verhuurbedrijf de deadlines van zijn klanten haalt. Planners kunnen taken eenvoudig afstemmen op vaardigheden en gemakkelijk omgaan met veranderende prioriteiten. Teamleden raken meer betrokken bij het bedrijf en het bedrijf kan een superieure klantenservice bieden.”

Met een uitgebreide resourceplanner kan een verhuurbedrijf taken nauwkeurig plannen en ad-hocwijzigingen of -toevoegingen aan de planning van de middelen aanbrengen om ervoor te zorgen dat taken altijd op tijd worden voltooid. De nieuwe MCS Resource Planner kan automatisch reistijden berekenen tussen taken voor een meer accurate planning. Dit geeft ook een beeld van waar middelen beter kunnen worden ingezet of waar gaten kunnen worden opgevuld met andere taken die wachten.

Je mobiele medewerkers een voorsprong geven
Met de MCS Resource Planner kunnen verhuurbedrijven gebruik maken van mobiele apps voor werknemers die onderweg zijn. Door transport- en werkplaatstaken rechtstreeks aan mobiele apparaten van werknemers door te sturen krijgen je ingenieurs en chauffeurs alle informatie die ze nodig hebben, ongeacht waar ze zijn. De vernieuwde MCS Resource Planner wordt gepresenteerd op Verticaaldagen 2019. Bezoek de MCS-stand voor meer informatie.