Arma Machineverhuur

Info

Name

Arma Machineverhuur

Over het bedrijf

Breed assortiment, goede kwaliteit, concurrerende prijzen, uitstekende service
Arma Machine Verhuur is een van de ruimst gesorteerde bedrijven in de regio voor de verhuur van machines, gereedschappen, steigers en hoogwerkers. Honderden professionele aannemers, schildersbedrijven, dakdekkers, installateurs en industriële bedrijven doen met de regelmaat van de klok een beroep op Arma.

 

Oprichting
Arma Verhuur werd in 1978 opgericht door Gerie Sanders en zijn vrouw Ans Sanders- Meijrink. Vanuit een vestiging in Arnhem werd naam gemaakt als verhuurbedrijf van machines en horeca-artikelen. In 1992 werd een tweede vestiging geopend in Veenendaal, waarna in 2003 de machineverhuur en de verhuur van horeca-artikelen werd gesplitst.

 

Kwaliteit, prijs en service
Naast kwaliteit en prijs, zet Arma in op service. Het verhuurteam is deskundig en hulpvaardig, en de bedrijfsleiding houdt scherp in de gaten welke assortimentsuitbreidingen noodzakelijk zijn. Regelmatig wordt ook tot aanschaf overgegaan naar aanleiding van een concreet verzoek van een klant. Ook speciale verzoeken nemen wij graag in behandeling.

 

 

Reserveren en offertes op maat
Wilt u er zeker van zijn dat een machine of materieel op de dag dat u het nodig heeft beschikbaar is, reserveer dan tijdig. Met één telefoontje is het geregeld. In het geval u meerdere machines nodig heeft, of voor een langere periode, vraag dan naar een offerte-op-maat . U bent dan verzekerd van een gegarandeerd scherpe prijs.

 

Onze vertegenwoordiger komt u desgewenst persoonlijk bezoeken en/ of gaat specifieke locaties bekijken om u zo optimaal mogelijk te kunnen adviseren.

 

Contactpersoon foto

Contactpersoon

Ronald Heij

Straat

Nijverheidslaan 93

Postcode

3903 AN

Plaats

Veenendaal

Telefoon

0318-552100

E-mail adres

info@machineverhuur.nl

Website

http://www.machineverhuur.nl