Böcker Nederland

Info

Name

Böcker Nederland

Over het bedrijf

Böcker Nederland is met haar eigen Nederlandse vestiging een 100% dochteronderneming van Böcker Maschinenenwerke GmbH uit Duitsland. De Böcker-Group is met haar eigen vestigingen in Europa een sterke speler op het gebied van hijs- en heftechniek. Met bijna 500 medewerkers zorgt Böcker voor een Duits kwaliteitsproduct en een zeer hoge servicegraad.

Böcker is de grootste producent van aluminium ladderliften, verhuisliften, aanhangerkranen en aluminium autokranen. Op het gebied van personen- goederenliften, hefsteigers, serviceliften, eenpersoons hoogwerkers, materialenliften, ladderliften, verhuisliften, aanhangerkranen en autokranen kiest u bij Böcker altijd voor de beste kwaliteit.

Böcker Nederland verzorgt voor Nederland de verkoop, service, keuringen van haar producten. Tevens is Böcker een innovatieve speler in de verhuur van haar personen- en goederenliften. Voor transportoplossingen van mensen en materiaal kan Böcker u door gebruik te maken van modulaire liftsystemen de juiste lift voor het juiste werk aanbieden.

 

Bezoek nu onze nieuwe website voor meer informatie:  www.boecker.nl

Contactpersoon

Koen Wenting
Commercieel manager

Straat

De Geerden 22

Postcode

5334 LE

Plaats

Velddriel

Telefoon

+31 (0) 418-571 444

E-mail adres

wenting@boecker.nl

Website

http://www.boecker.nl