Huur-simpel

Info

Name

Huur-simpel

Over het bedrijf

Huur-simpel.nl is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht in 2014 door de gebroeders Van der Laan. Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf als het aankomt op het leveren van een kwalitatief goed product tegen een scherpe prijs.

 

U bent bij ons aan het juiste adres als u bijvoorbeeld een aanhanger, steiger, graafmachine of trilplaat wilt huren. Huren bij ons gaat simpel en snel. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in de verhuur van één van onze producten. Naast eerder genoemde producten kunt u bij ons ook terecht voor de verhuur van een rolsteiger, een kettingzaag, een hogedrukreiniger of een paardentrailer.

 

Zoals de naam al doet vermoeden willen wij u op een snelle en eenvoudige wijze gebruik laten maken van onze producten. Het bedrijf is volop in ontwikkeling. Wij willen u graag zo goed mogelijk van dienst zijn, mede hierdoor breiden wij ons assortiment steeds verder uit.

 

Wij zijn gevestigd in Lelystad. Hier kunt u de producten dan ook ophalen en weer afgeven. Wij kunnen alle producten echter ook op locatie afleveren. Zo hebben wij regelmatig klanten in Dronten, Biddinghuizen, Almere en Swifterband waar we producten afleveren.

 

Contactpersoon

Karst van der Laan

Straat

Nikkelstraat 18

Postcode

8211 AJ

Plaats

Almere

Telefoon

0617170603

E-mail adres

info@huur-simpel.nl

Website

http://www.huur-simpel.nl