icscoolenergy

Info

Name

icscoolenergy

Over het bedrijf

ICS Cool Energy is een internationale marktleider en biedt ongeëvenaarde oplossingen in temperatuurbeheersing die wereldwijd vele bedrijven in allerlei sectoren draaiende houden.

We hebben onze reputatie in bijna 30 jaar opgebouwd. Onze bedrijfsdoelstelling is dat we elke klant willen voorzien van een multifunctioneel, energie-efficiënt systeem met een hoog rendement. Een systeem op maat, dat aan alle specifieke voorwaarden – van eenvoudig tot veeleisend – kan voldoen.

Het hoofdkantoor van ICS Cool Energy is gevestigd in Southampton in het Verenigd Koninkrijk. We zijn vertegenwoordigd over de hele wereld en hebben vestigingen in heel Europa. Ons bedrijf heeft inmiddels meer dan 250 werknemers en we blijven nog steeds groeien. ICS Cool Energy is eigendom van Ingersoll-Rand plc (NYSE: IR), wereldleider in het creëren van comfortabele, duurzame en efficiënte klimaatomgevingen.

Wij hebben ons succes grotendeels te danken aan onze volledig turnkey-oplossingen en onze flexibiliteit. ICS Cool Energy biedt namelijk meerdere opties, niet alleen de aanschaf van apparatuur en systemen, maar ook de verhuur ervan. Tevens kunnen we de volledige onderhoudsservice verzorgen. Steeds meer klanten kiezen dan ook voor een combinatie van deze drie mogelijkheden.
Voor iedere uitdaging op het gebied van temperatuurbeheersing heeft ICS Cool Energy de juiste oplossing. ‘We make it work’!

Contactpersoon foto

Contactpersoon

Rob Feenstra

Straat

Rotschotseweg 2

Postcode

5271WX

Plaats

Sint-Michielsgestel

Telefoon

+31 (0) 88 258 2580

E-mail adres

info@icscoolenergy.nl

Website

http://www.icscoolenergy.com/nl