Uw Dynamics Partner

Info

Name

Uw Dynamics Partner

Over het bedrijf

Uw Dynamics Partner uit Tilburg richt zich met een ‘totaaloplossing’, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV (Navision), op verhuur- en/of servicebedrijven, die alle bedrijfsinformatie eenvoudig en efficiënt willen registreren en nog belangrijker, deze informatie willen gebruiken voor zo efficiënt mogelijk aansturen van de bedrijfsprocessen.

 

Klanten en prospects stellen steeds meer eisen aan kwaliteit en snelheid waarmee informatie beschikbaar komt. Hierdoor moet u steeds sneller kunnen reageren op een gebeurtenis of een vraag en is wordt uw behoefte aan actuele informatie steeds belangrijker. Uw Rental & Services (als onderdeel van Microsoft Dynamics NAV) biedt u de mogelijkheid om de machines in uw huurvloot en machines die eigendom van de klant zijn, te registreren. Alle verhuur machines staan in een ‘verhuurplanbord’ waarin u snel de beschikbaarheid kunt controleren, vervolgens kan direct een contract worden aangemaakt en zal de facturatie van de contracten uniform zijn en u nog weinig tijd kosten. Storingen, onderhoud en keuringen worden geregistreerd en vervolgens via het ‘(grafisch) medewerker planbord’ toegewezen aan een medewerker. ‘Papierloze’ aansturing van de medewerker is hierbij mogelijk via laptop, tablet of telefoon.

 

Uren en onderdelen worden direct door de monteur geregistreerd per werkorder, opgeslagen in de historie en waar nodig gefactureerd (op basis van eventuele contractafspraken). Service en onderhoud op klantmachines wordt op een zelfde wijze geregistreerd waardoor u de klant altijd kunt voorzien van de actuele technische en financiële status van zijn machines.

 

Doordat Uw Rental & Services volledig is geïntegreerd met de financiële administratie, inkoop, verkoop en voorraadadministratie, heeft iedereen binnen de organisatie de beschikking over de meest actuele informatie. Voeg hierbij de rapportagemogelijkheden voor het opleveren van management- en afdelingsrapportages en u hebt één totaaloplossing voor het complete bedrijf.

 

Uw Dynamics Partner stelt niet de software centraal, maar uw bedrijfsprocessen! Contactpersonen:

 

Jos de Lang
j.delang@udp.nl
tel. 06-23738299

 

Ruud van der Steen

r.vandersteen@udp.nl

tel. 06-11886913

 

Stephan Feijen

s.feijen@udp.nl

tel. 06-28623063

Contactpersoon foto

Contactpersoon

Jos de Lang

Contactpersoon

Ruud van der Steen
Stephan Feijen

Straat

Ringbaan Oost 116E

Postcode

5013 CD

Plaats

Tilburg

Telefoon

013-544 00 69

E-mail adres

info@udp.nl

Website

http://www.udp.nl