Withagen Attractieverhuur

Info

Name

Withagen Attractieverhuur

Over het bedrijf

Wim Withagen is 1996 begonnen met de verkoop van groente en fruit langs de deur. In 2003 is Jacqueline Withagen erbij gekomen en is de VOF ontstaan en de groothandel in groente en fruit gestart. De eerste attractie, paard ringsteken, is in 2006 gekocht. Vanaf toen was Withagen-attractieverhuur geboren. Jaarlijks wordt door Withagen enorm geïnvesteerd in nieuwe attracties. Samen met verschillende fabrikanten zijn al verschillende nieuwe attracties bedacht en gemaakt. Zo waren wij in 2010 de eerste in Nederland die de opblaasbare Wipe out Mega balls hadden. Vele verhuurders volgden ons hierna.

 

Trein-express.nl is een merknaam van Withagen-attractieverhuur. Sinds 2010 hebben wij onze eerste Mobile trein aangeschaft. Inmiddels beschikken wij over meerdere  treinen en hebben ons hier enorm in gespecialiseerd. We zijn dan ook actief door heel de Benelux.  We beschikken ook over eigen vervoer om deze treinen op locatie te brengen. Hierdoor zijn wij zeer flexibel.

 

Totaalpakket
Withagen-attractieverhuur beschikt verder over het totaalpakket. Van kleine Oud Hollandse spelletjes, luchtkussens, kinderkermis attracties, zeskampspellen, Tenten, tafels, stoelen en ballondecoraties op maat. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren en volledig ontzorgen als u dat wenst. Wij verhuren zowel aan zakelijke klanten, gemeentes als aan particulieren.

 

Huren zonder zorgen is dan ook ons motto.

Contactpersoon foto

Contactpersoon

Wim Withagen

Straat

Oude Moerstraatsebaan 2

Postcode

4614 RP

Plaats

Bergen op Zoom

Telefoon

0031-(0) 164235143

E-mail adres

wim@withagen-attractieverhuur.nl

Website

http://www.withagen-attractieverhuur.nl