Xeelas

Info

Name

Xeelas

Over het bedrijf

Xeelas is dé IoT specialist voor verhurend Nederland

Xeelas organisaties om stappen te maken met de digitale transformatie van hun vlootmanagement. Dat doen wij middels Hardware oplossingen in machines, software oplossingen en het begeleiden van mensen in organisaties.

 Bij hardware oplossingen kan je concreet denken aan:

     het vinden van mobiele industriële objecten op locatie, zoals een bouwplaats, en de exacte positie door te geven van de asset

     het gebruik van mobiel industriële objecten te volgen. Zo kan gemeten worden hoe vaak bijvoorbeeld een aggregaat wordt gebruikt, hoeveel brandstof wordt verbruikt en wanneer de machines onderhoud nodig hebben

     het materieel te identificeren en de hoeveelheid aan materieel in de vloot in kaart te brengen

Onze software oplossingen communiceren met elke bestaande software applicatie. Hierdoor beschikken onze klanten 24/7 over up-to-date informatie middels hun eigen ERP systeem, maar kunnen zij ook kiezen om gebruik te maken van de Xeelas portal.

Onze kracht is dat wij kijken naar de organisatie in zijn geheel: digitale transformatie is niet alleen technisch van aard, het gaat gepaard met veranderingen in de organisatie. Om dit veranderingstraject in goede banen te leiden, begeleiden wij medewerkers en management om de kansen die nieuwe technologie hen biedt optimaal te benutten: in iedere fase van de digitale transformatie.

Contactpersoon foto

Contactpersoon

Dick Klaassen

Straat

Westervoortsedijk 73CB

Postcode

6827 AV

Plaats

Arnhem

Telefoon

026-8487043

E-mail adres

info@xeelas

Website

http://www.xeelas.nl