Mol Lifting draagt bij aan efficiënt verticaal transport

IMG_1215In Scheveningen realiseert Waal Bouw uit Vlaardingen 28 luxe koopappartementen en 98 zorgappartementen. Het project De Windes bestaat uit ZeeWinde en het exclusieve HaagWinde. In ZeeWinde realiseert Respect Zorggroep een vooruitstrevend woon-zorgconcept met diverse faciliteiten en hoogwaardige zorgappartementen die met het oog op (toekomstige) zorgbehoeften worden ingericht.

De exclusieve villa-appartementen van Weboma Ontwikkeling komen in HaagWinde. De in totaal 28 koopappartementen liggen verspreid over acht woonlagen.

IMG_1216Mol Lifting levert voor dit mooie project twee personen-goederenliften geschikt voor 18 personen/2000 kg en twee goederenlift 500 kg met 27 meter mast en 8 etagestops. Inmiddels is van beide machines er één geplaatst en zullen deze naarmate de bouw vordert worden opgehoogd. Begin 2018 worden de andere liften geplaatst.

Mol Lifting beschikt over een moderne vloot liften geschikt voor goederen- en/of personenvervoer. Montage van de liften gebeurt door vakkundige en aantoonbaar geschoolde monteurs. De liften worden op zowel bouw- als industrieprojecten geplaatst door geheel Nederland en België.

logo web