MOL LIFTING plaatst nieuwe twin cabin lift in Den Haag

Mol Lifting is dit jaar gestart met de uitbreiding van de liftenvloot door de investering van 3 twin-cabin personen-goederenliften van GEDA . Deze BL-2000 is een nieuw product van de Duitse liftenfabrikant en Mol Lifting is de eerste in de Benelux die deze machine inzet. De lift kan zowel met 1 als 2 cabines worden uitgerust.

De machine beschikt over 2 gesloten cabines van 1,45 x 3,20 mtr geschikt voor elk 23 personen of 2000 kg. De hefsnelheid bedraagt maar liefst 42 meter per minuut en de maximale opbouwhoogte is 250 meter. Mol Lifting heeft de premium uitvoering van deze lift met een aantal onderscheidende kenmerken. Zo beschikt deze lift over remote monitoring waardoor bijvoorbeeld storingen via internet kunnen worden uitgelezen en waar mogelijk verholpen. De geavanceerde besturing zorgt ervoor dat op de etages slechts 1 knop nodig is en de lift op de meest efficiënte wijze de oproepen afwerkt. Tevens kan de motorspanning naar keuze worden ingesteld op 32 of 63 Ampère.

De eerste lift is geplaatst in Den Haag en wordt opgebouwd tot een hoogte van 50 meter. Op hetzelfde werk wordt nog een personenlift BL2000 geplaatst met een enkele cabine.

In 2019 volgen nog meer van dit type personen-goederenliften die inmiddels al zijn gereserveerd voor diverse bouwprojecten.