Monta-Rent levert 2 x WINLET 350 glasrobots voor inzet bij montage van deuren

Monta-Rent heeft dit voorjaar aan Record Automatische Deuren B.V. uit Doorwerth twee nieuwe Winlet 350 glasrobots afgeleverd. Reden voor deze investering zijn de veranderde arbeidsomstandigheden voor de monteurs op locatie aldus directeur de heer Wijnstekers.

montarent - afbeelding

Tegenwoordig worden door architecten steeds meer doorgangen ontworpen met grotere afmetingen en moeten toegangsdeuren ook voldoen aan de normen voor brandwerendheid. Hierdoor is het eigen gewicht van de deuren toegenomen van gemiddeld 70 kg naar 140 kg. Met de Winlet 350 glasrobot is de oplossing gevonden voor het monteren van deze deuren op locatie maar tevens ook voor het laden en lossen van de deuren op de aanhangwagens.

De Winlet 350 is onderscheidend met zijn compacte afmetingen en de zeer nauwkeurige aandrijving door middel van hydraulische cilinders. Obstakels zoals drempels en hellingbanen kunnen genomen worden dankzij de krachtige rijaandrijving op beide voorwielen. In de standaard uitrusting heeft de Winlet een vierde verticale heffunctie voor grotere inzetbaarheid. Twee steunarmen en de geïntegreerde lastbeveiliging zorgen voor maximale veiligheid. Er kan ook een lasthaak gemonteerd worden waarmee de Winlet als montagerobot wordt ingezet.

Monta-Rent is importeur voor de Winlet glasrobots, toonaangevend in de verhuur en fabrikant van de MONTALIFT mobiele snelmontage 10 tm torenkranen,

Meer info: http://www.montarent.nl/

montarent - logo