Netwerkbijeenkomst Spoorwegmuseum groot succes

Op donderdag 4 april jl. organiseerde Verhurend Nederland haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering in het Spoorwegmuseum. Zo’n 40 deelnemers werden tijdens deze ALV geinformeerd over de status van Verhurend Nederland, afgeronde activiteiten en project en de planning voor 2019. Zo staan dit jaar een nieuwe website, beursbezoek en thema netwerkbijeenkomsten op de planning. Verhurend Nederland wil het uitwisselen van kennis verhogen en de netwerkmogelijkheden uitbreiden.

Aansluitend aan de ALV werd de eerste netwerkbijeenkomst van 2019 gehouden. Aan deze netwerkbijeenkomst namen zo’n 70 personen deel. Thema van deze bijeenkomst was “Tomorrow started yesterday”.  Doel van deze bijeenkomst was, naast netwerken met collegaverhuurders, de deelnemers informeren over de continue veranderende technieken en on-line processen en handvatten bieden om hier mee om te gaan.

Na een korte inleiding door de voorzitter Remko Mol, die helder en duidelijk uiteenzette waar Verhurend Nederland voor staat en hoe daar invulling aangegeven gaat worden, nam Johan Hento-Addow het woord en stelde aan de deelnemers Emiel Jans voor. Emiel Jans is Google expert en hij gaf een enerverende en interactieve presentatie over de dynamiek van het on-line landschap. Aan bod kwamen onder andere het gebruik van Google, webdesign, bloggen, social media, e-commerce en virtual reality. Tot slot demonstreerde Emiel hoe men meer gebruik kan maken van de mogelijkheden van de smartphone (oa. spraakgestuurde instructies, diverse apps, etc)
Voor een korte impressie van de presentatie en de tips en trick kijk op https://www.linkedin.com/pulse/tips-tricks-verhurend-nederland-spoormuseum-emiel-jans/

Aansluitend aan het plenaire gedeelte werden de deelnemers meegenomen op een reis door de tijd van het Spoorwegmuseum. Diverse historische treinen (o.a. koninklijke rijtuigen, de “hondekop”, ) passeerden de revue. De rondleiding werd afgesloten op Perron W2 alwaar een heerlijk buffet klaar stond. In de sferen van de Oriënt Express werd er door de deelnemers nog lang nagepraat en genetwerkt.

Verhurend Nederland kijkt terug op een succesvolle bijeenkomst en binnenkort zal de datum voor de volgende bijeenkomst bekend maken.

Deze diashow vereist JavaScript.